Mancave-inspiratie: deze AK-47 whiskey karaf maakt je interieur af

CREDITS: Whisiskey

Iedere man met liefde voor het leven kan genieten van een goed glas whiskey. Whiskey is gewoonweg dé ultieme drank voor een gentleman. Er hangt een bepaalde sfeer rondom een whiskey, je voelt dat het een perfect match. Na een dag hard werken wil je rust. De klassieke combinatie: whiskey en sigaren is dan ideaal. Waar je in het weekend nog wel eens bier binnenharkt, drink je whiskey rustig én in stijl.

AK-47 whiskey karaf: een must-have voor je mancave

Het speciale gevoel dat je bij whiskey krijgt is ook te danken aan de prominente rol van de drank in films en series. Zo wil je lijken op Cillian Murphy als hij een nipje pakt in Peaky Blinders. En is er niemand stijlvoller dan Harvey Specter als hij een glas voor zichzelf inschenkt na een werkdag.

Het brengt iets los bij ons mannen. Zoveel dat de drank niet het enige is dat belangrijk is; hoe jij de whiskey presenteert laat zien hoeveel de drank voor je betekent. Presentation is key en een karaf maakt de whiskey pas echt af.

Whiskey karaf
Foto: Whisiskey

Een whiskey karaf staat er altijd goed bij

Een karaf is voor elke whiskey-drinker een echte must have. Het heeft gewoon iets als je vrienden langskomen en je haalt in een keer de karaf te voorschijn. Stijl en luxe zijn de woorden die bij je vrienden opkomen. Er zijn genoeg soorten karaffen in alle soorten en maten, maar het is natuurlijk altijd de vraag welke whiskey karaf past het best bij mijn interieur?

Brute AK-47 karaf

Whisiskey is één van de bedrijven in de wereld van whiskey die verantwoordelijk zijn voor stijlvolle karaffen. Zoals gezegd zijn er duizenden opties, maar op één karaf viel ons oog meteen: deze brute AK-47. Hij zal ervoor zorgen dat je de avond met een BANG kan beginnen.

De karaf is gegoten in de vorm van een AK-47, maar er is meer. Gewone glazen zijn ook maar zo gewoon, dus hier krijg je glazen bij die zijn doorgeboord met een kogel. Zo lijkt het alsof je in The Godfather terecht bent gekomen.

Whiskey karaf
Foto: Whisiskey

Investeren in de toekomst

De met de handgeblazen karaf beschikt over negentien accessoires. Er past 1000 ml in de karaf, is voorzien van een luxe standaard, je krijgt er vier kogelglazen bij, een knijptang, negen whiskeystenen, een schenktuitje én een glazenstop. Wat wil je nog meer?

Een whiskey karaf aanschaffen moet je eigenlijk zien als een investering. Het gaat je toekomst beter maken. En je vrienden ook. De luxe AK-47 whiskey karaf is voor € 119,95 van jou. Be ready to reload your whiskey anytime for a stylish crime.

Whiskey karaf
Foto: Whisiskey