Hier ontdek je welke exclusieve whisky bij jou past

  1. Gesponsord
  2. //
  3. Hier ontdek je welke exclusieve whisky bij jou past
Whisky heeft iets magisch, soms zelfs iets mythisch. Elke whisky heeft iets bijzonders, zowel qua naam en leeftijd als vatrijping. Daardoor zijn er bepaalde whisky’s die bij jouw smaak en karakter passen. Wij gaan samen met Diageo de ultieme whisky voor jou vinden tijdens de releases van speciale whisky’s. 

Diageo’s Special Releases 2021

Aankomende donderdag 28 oktober om 19:00 uur nemen we je mee in de whiskywereld tijdens Diageo’s Special Releases 2021. Whiskykenner Herman van der Meij (Prestige & Scotch Whisky Brand Ambassador Benelux) leidt de exclusieve whisky releases die jij vanuit huis óók kan bijwonen. Herman heeft de titel Keeper of the Quaich. Alleen mensen die bijzondere verdiensten hebben verricht voor de Schotse whisky-industrie kunnen die titel behalen. Dus: een kenner pur sang. 

Verborgen juweeltjes

De Special Releases serie van Diageo keert op jaarlijkse basis terug naar whiskyland. Niet vaak wordt er zo erg uitgekeken naar de release van verschillende whisky’s, allen afkomstig van bijzondere distilleerderijen. Je maakt kennis met vele verborgen juweeltjes die tussen de lochs en ruige highlands van Schotland te vinden zijn.
Veelal bestaat de serie uit single malt whisky, maar soms verschijnt ook een bijzondere grain of blended whisky op het toneel. Denk aan whisky van bekende merken zoals Lagavulin, Talisker en Mortlach. Stuk voor stuk zijn dit bijzondere whisky’s met een uniek karakter dat zich onderscheidt van de reguliere huisstijl van het merk. De kern van deze serie bestaat uit vaste namen, maar toch wil er zo nu en dan een verrassing bij zitten.

Wil jij hierbij zijn om te ontdekken wat voor limited edition whisky bij jou past? Meld je dan nu aan voor de livestream. Dat doe je door je e-mailadres hier achter te laten:

[mailpoet_form id=”6″]

Je ontvangt van ons een invite voor de livestream en we zien je de 28e om 19:00 uur. Dit stukje kennisvergaring over whisky kun je niet missen. Nodig je whiskyvrienden uit en kom samen alles te weten over de meest mannelijk drank van allemaal. Dan weet jij de volgende keer alles te vertellen over bijvoorbeeld deze exclusieve jongens:

Total
6
Share