Conor McGregor goes full Steve Jobs voor nieuwe eigen apple whiskey

CREDITS: Proper Twelve Irish Apple

Te veel whiskey kan je knock-out slaan, maar wat kan een goede Ierse whiskey van de bekendste MMA-vechter? Binnenkort kun je het weten. Conor McGregor heeft namelijk met een presentatie à la Steve Jobs zijn nieuwe Proper No. Twelve Irish Apple bekendgemaakt. Meteen een tof haakje naar het fenomeen Apple.

The Notorious als Steve Jobs

Sinds 2018 bemoeit de testosteron-Ier zich met drankindustrie. Het begon allemaal met de Proper No. Twelve Irish Whiskey. Door het ophypen, iets waar hij goed in is, groeide de whiskey uit tot Industry leader. En dat kunstje wil hij met moederbedrijf Proximo Spirits weer herhalen. McGregor zelf is in ieder geval weer overtuigd: ‘Met heerlijke tonen van knapperige en sappige Ierse appel heeft de whiskey een ongeëvenaarde gladde afdronk. Proper No. Twelve Irish Apple is vloeibaar goud en met minder zou ik nooit genoegen nemen.’ Het zou ook gek zijn als hij het meteen afkraakte, natuurlijk.

Ierse apple whiskey, <strong>Conor McGregor</strong> goes full Steve Jobs voor nieuwe eigen apple whiskey

For weddings, funerals, fight nights, and rounds of shot

De whiskey van fijn graan mixt de knapperige appelsmaak met warme karamel, eik en bruine boter. Dat maakt ‘m, volgens de grote jongens zelf, super smooth. In flessen van van 50 ml, 750 ml en 1 liter komt de whiskey op de markt. Perfect voor weddings, funerals, fight nights, and rounds of shots for the entire pub – zo vermarkten de Ieren het, tenminste. Sowieso een sterk staaltje marketing om The Notorious als Steve Jobs naar voren te schuiven:

Source:
Hypebeast, Proper Twelve Irish Apple