UNDONE: Creeer je eigen handgemaakte droomhorloge!

Horloges. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, vormen en prijscategorieën. Maar het is lastig om binnen je budget precies het horloge te vinden dat aan al je eisen voldoet. De ene heeft de perfecte wijzerplaat, maar de kleurstelling staat je niet helemaal aan. De ander heeft de perfecte kleur maar mist net die vintage touch waarna je opzoek bent. Maar wat nou als je voor een scherpe prijs jouw perfecte droomhorloge kan samenstellen. Gemaakt door horlogeliefhebbers en de daarbij behorende kwaliteit? Dat is precies wat UNDONE Watches doet!

UNDONE Watches

Na een succesvolle campagne op Kickstarter in 2014 gericht was op betaalbare, customizable horloges is UNDONE inmiddels een gevestigde naam in de horlogewereld. Niet dat dit de eerste startup is die customizable horloges brengt, maar wat mij betreft wel de eerste die een  goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Om jouw custom horloge te maken kun je kiezen uit 2 basismodellen. De Urban en de AQUA. De UNDONE Urban is een veelzijdige basis die zich perfect leent voor een vintage tot klassiek-luxe uitstraling. Met de AQUA ga je voor (zoals de naam al doet vermoeden) een duiker.

UNDONE Urban

Wij stelden zelf een Urban samen. Het is een modern horloge geworden met een rauwe lederen band en contrasterende stiksels voor een vintage touch. De 40mm kast is een fijne maat en ook met de dikte van de kast zit het wel snor. Een subtiel horloge dat elegant is en de uitstraling heeft van een klassieker, maar in de tijd van nu.

Het Seiko MechaQuartz uurwerk (een quartz uurwerk dat zichzelf oplaadt door beweging) biedt het beste van beide werelden en de Urban kan indien gewenst met open achterkant geleverd worden. Ben jij de man die op zoek is naar een trendy en stijlvol horloge? Dan is de Urban voor jou!

, UNDONE: Creeer je eigen handgemaakte droomhorloge!

UNDONE Aqua

Bij het samenstellen van de Undone Aqua hebben we gebruik gemaakt van de extra mogelijkheden van UNDONE. Naast onmogelijk veel combinaties die je kunt maken in de customizer biedt UNDONE je de mogelijkheid om je horloge nog meer te personaliseren. Dat kan een gravering op de wijzerplaat of kast zijn tot custom prints op de wijzerplaat. Ons leek het ontzettend tof om het logo van Manify op de wijzerplaat te hebben. En zo geschiedde.

Ik koos voor de klassieke duikerlook. Een glazen bezel met blauwe lume op de flinke 45mm kast en een zwarte vintage wijzerplaat. Het automatische uurwerk met een gangreserve van 40 uur maakt dit horloge helemaal af. Om, naast het Manify-logo op de wijzerplaat, het horloge nog een persoonlijke touch te geven kies ik voor de legergroene cordura band. Ik hou van deze kleur en het cordura geeft het horloge een wat ruigere uitstraling.

Ben jij op zoek naar een sportief en tijdloos horloge? Dan is de Aqua jouw keuze!

, UNDONE: Creeer je eigen handgemaakte droomhorloge!

 

UNDONE Mystique

Niet iedereen wil zijn horloge zelf samenstellen. Als je niet precies weet wat je wil, of je bent gewoon op zoek naar inspiratie voor jouw horloge, biedt UNDONE vooraf samengestelde horloges. Een bijzondere uitzondering hierop is de UNDONE Mystique serie. Gebaseerd op de Urban, maar met limited edition elementen.

De 60s sunburst wijzerplaat en het gebolde glas maken dit horloge een echte eyecatcher. Standaard wordt er naast de gladleren band ook een croc band meegeleverd zodat het horloge een nog chiquere uitstraling krijgt. Ideaal voor formele momenten.

Ben jij op zoek naar een horloge met een luxe en formele uitstraling? Dan is de Mystique voor jou!

, UNDONE: Creeer je eigen handgemaakte droomhorloge!

[powerkit_alert type=white ]Deze advertorial is tot stand gekomen in samenwerking met UNDONE[/powerkit_alert]