De Huawei Watch GT2 en Freebuds Pro stralen elegantie uit

Huawei heeft de afgelopen tijd enorme vooruitgang geboekt op het gebied van wearables. Bij wearables kun je denken aan smartwatches, in-ear headphones en fitness-trackers. Het merk zet stappen door te investeren in noise cancelling-technieken, sportmodi en health monitoring

Voor de echte premium lovers heeft Huawei ook een vernieuwde versie van de Watch GT2 Series gemaakt, namelijk de Watch GT2 Pro. De Watch GT2 Pro is dan ook echt voor de luxepaarden, doordat de horloge is voorzien van extra premium elementen. Niks om over te klagen dus.

De nieuwste wearables van Huawei laten je verbazen

Huawei maakt sprongen en dat wordt gedaan met enige bravoure. Zo brachten ze de nieuwste Matebook uit met 90 procent aan beeldscherm op de display, touchscreen en een fingerprint login. Huawei biedt producten aan in bundels. Waarom in bundels? Nou, alle devices kunnen met elkaar verbonden worden. Je kan zelfs devices met elkaars batterij draadloos opladen.

Huawei FreeBuds Pro en Watch GT2

Premium horloge: de Huawei Watch GT2 Pro

Bij het horen van de naam weet je direct dat dit voor de echte professionals is. De smartwatch bezit net als de nieuwe Huawei Watch Fit over meer dan 100 verschillende workout modes. De Huawei Watch GT2 Pro heeft daarentegen toch nog een paar extra functies.

Sporten zal in ieder geval geen moeilijke opgave zijn met de GT2 Pro. Zo heb je twee extra functies voor bij het golfen en skiën. Met een ingebouwde versnellingssensor kan het horloge je zwaaihouding én de snelheid meten bij het golfen. Niet verkeerd om te weten hoe je als een échte pro kan golfen.

Heerlijke look and feel

Heb je het pareltje binnengekregen? Je opent het doosje en daar is hij dan: dé Huawei Watch GT2 Pro. Genieten geblazen, want je krijgt direct de keuze of je voor het klassiek grijze lerenbandje gaat of voor een sportbandje.

Ben je net zo onhandig als de klungelsmurf? Geen stress, de GT2 Pro is voorzien van krasbestendige saffier-glazen. De keramische achterkant zorgt ervoor dat het comfortabel, soepel en langdurig gedragen kan worden. En dat kan zeker geen kwaad. Het duurt namelijk twee weken voordat je ‘m weer op moet laden.

Huawei FreeBuds Pro en Watch GT2

Classy horloge, wel gewoon sporten

De GT2 Pro is niet zomaar een sporthorloge met een klassieke randje. Met je nieuwe sportieve vriend kun je namelijk tot 50 meter duiken én kun je de route altijd terugvinden via gps. Om het een beetje competitief te houden heb je ook een smart compagnon. Zo daag je jezelf uit tijdens het hardlopen of andere activiteiten, op een classy manier.

A GT2 Series a day keeps the doctor away

Gezondheid is key. En de smartwatch gaat ervoor zorgen dat je jouw health in de gaten kunt houden. Zo kun je te allen tijde je hartslag in de gaten houden, checken hoeveel zuurstof je in je bloed hebt, wat je slaapritme is en houdt ‘ie je ademhaling bij. Daarnaast geeft de GT2 Pro je stressniveau aan.

Het leven op je thuiskantoor kan redelijk eentonig zijn. Doordat je leeft in een sleur kan het zijn dat je jezelf niet bewust bent van je dagelijkse beweging. Als je té lang stilzit dan adviseert je horloge jou om op te staan. Je wordt dus constant geholpen om fit te blijven.

Huawei FreeBuds Pro en Watch GT2

Sluit de wereld van je af met de FreeBuds Pro

Naast een stijlvolle digitale klok heeft het merk de ultieme ‘wereldafsluiters’ uitgebracht. De nieuwe draadloze oortjes zijn voorzien van active noise-cancelling waardoor je jezelf volledig kan afsluiten. Het mooie is dat je jouw FreeBuds Pro kan verbinden met je Watch GT2 Series.

Zo kan je bellen en muziek luisteren met je oortjes in samenwerking met je horloge. Om ervoor te zorgen dat je oortjes goed passen heb je zelfs de AL Life App die aangeeft of je het juiste formaat hebt.

De FreeBuds Pro beschikken over drie modi om het geluid van buitenaf te weren: Cozy Mode, General Mode en Ultra Mode. Op deze manier passen de oortjes zich aan jouw omgeving aan. Dit doen de oortjes automatisch, maar je kan het ook zelf aangeven in de AL Life App. De feature steekt zó goed in elkaar dat je zelfs ook het geluid van de wind niet hoort. In een collegezaal kunnen de FreeBuds Pro zich focussen op de stem van een spreker en sluit het de andere geluiden af. Ideaal als je het aan ons vraagt.

Huawei FreeBuds Pro en Watch GT2

De oortjes bezitten natuurlijk ook een premium aanbod

Dankzij de dynamische en unieke vorm van noise-cancelling kan je met de Freebuds 8D-muziek luisteren. Zo ervaar je het gevoel alsof je voor een artiest staat die aan het zingen is. Daarnaast biedt Huawei ook 8D-geluiden aan in Mexicaanse, Marokkaanse  en Jamaicaanse sferen. In deze tijd kan je niet zo snel op vakantie, dus dit is de ultieme oplossing. Voor je gevoel komen de geluiden niet alleen van links en rechts, maar ook van voor en achter. Thank us later for your free online holiday.

Hoeveel kosten deze premium wearables?

Wil je een Watch GT2 Series om je pols of FreeBuds Pro in je oren? De Huawei Watch GT2 Series is voor een bedrag van €299,00 beschikbaar. De FreeBuds Pro kosten €179,00 en kunnen ook in een bundel gekocht worden met de Watch Fit of Watch GT2 Series.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Huawei.