Chronext Advent Calender: de droom van iedere horlogeliefhebber

CREDITS: Chronext

Elk jaar wachten we weer met smacht op de Decembermaand. Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar. Er zijn dus genoeg feestdagen waarbij de cadeautjes om de oren vliegen. Voor kerst worden er ook vaak Advent Calenders gegeven. Chronext heeft dit jaar een wel heel speciale Advent Calender uitgebracht.

December is al een tijdje bezig, dus de eerste dagen heb je gemist. Maaaaaar… Om überhaupt deze Advent Calender te kunnen veroorloven raden wij je aan om nu alvast te sparen voor volgend jaar!

Dé Chronext Advent Calender

Met deze Advent Calender zal je kerst toch even anders ervaren. In dit prachtige cadeau zit namelijk een selectie van 24 zorgvuldig samengestelde horloges ter waarde van €1.25 miljoen. Oftewel dé droom van alle horlogeliefhebbers.

Advent Calender
Foto: Chronext

Een Advent Calender groter dan de meeste kerstbomen

Dit brute cadeau is niet zomaar een cadeau, alleen de kalender zelf is al prachtig. We hopen natuurlijk wel dat je genoeg ruimte hebt voor deze Advent Calender, want hij is groter dan de meeste kerstbomen. Hij meet maar liefst 1,25 x 1,77 x 0,28 meter. Het is gemaakt van hout en heeft een special touch gekregen door middel van een glanzende zwarte pianolak voor een luxe afwerking.

De droom van ieder horlogeliefhebber

We geven alvast een klein voorproefje. De kalender is alleen op aanvraag verkrijgbaar en bevat een prachtige collectie. Dit zijn bijvoorbeeld de horloges die je kan verwachten: AP Royal Oak Double Balance Wheel Openworked, Patek Philippe Nautilus Ref. 3712, A. Lange & Söhne Richard Lange Jumping Seconds en nog veel meer.

Eén ding is zeker: als je wil beginnen met het verzamelen van horloges dan is dit een perfect begin. Hoeveel de kalender precies kost maakt het bedrijf niet bekend, maar je krijgt dus horloges ter waarde van €1.25 miljoen. Duur geintje, maar wel ontzettend gaaf.

Advent Calender
Foto: Chronext