Airbnb Finds: ultraluxe designvilla op de Turks- en Caicoseilanden

CREDITS: Airbnb

Het begin van een nieuw jaar staat nou niet echt bekend als de meest excited tijd. De grauwe dagen lijken eindeloos te duren en de mailbox stroomt weer vol. Wij zijn vast niet de enigen die verlangen naar tropisch weer aan een wit zandstrand. 

Turks- en Caicoseilanden op zijn best

Onder het motto niet nadenken gewoon doen breng je een bezoek aan de andere kant van de wereld en beland je in deze hyper-de-luxe Airbnb villa op de Turks- en Caicoseilanden. Lean back en droom alvast weg van deze tropische beelden. 

Turks- en Caicoseilanden, <strong>Airbnb Finds:</strong> ultraluxe designvilla op de Turks- en Caicoseilanden
Foto: Airbnb

Hagelwitte stranden en privé-zwembad

Als we denken aan een vakantie naar een tropisch eiland dan staat deze villa met stip bovenaan. Hagelwitte stranden op steenworp afstand? Check. Privé-zwembad? Check, check. Omgeven door groen? Check, check en check. Deze luxe villa gelegen aan het strand van Grace Bay Beach biedt alle comfort die je maar kan wensen. De villa heeft een strak, modern interieur waar menig designliefhebber voor omdraait. De betonnen vloer trekt door het hele huis en de grote ramen zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt dat je direct in de natuur slaapt. 

Dezelfde natuur is gebruikt als uitgangspunt voor het kleurenpatroon van de woning. Je vindt veel houten- en marmeren elementen terug die perfect wegvallen op het strand van Grace Bay. 

Turks- en Caicoseilanden, <strong>Airbnb Finds:</strong> ultraluxe designvilla op de Turks- en Caicoseilanden
Foto: Airbnb

Ultraluxe optrekje

In de villa vind je alles wat je nodig hebt. De villa is onderverdeeld over twee verdiepingen en biedt plaats voor acht personen. De grote keuken met wijnkoeler en kookeiland lenen zich uitstekend voor een groepsdiner of een barbecue aan het zwembad. Een avond geen zin om te koken? Dan staat er voor een meerprijs binnen no-time een privé-chef voor je klaar. Relaxen doe je onder de houten pergola op het dakterras met uitzicht op de oceaan.  Koel daarna met je maten af in het zwembad en de dag in de tropische zon is compleet.  

Turks- en Caicoseilanden, <strong>Airbnb Finds:</strong> ultraluxe designvilla op de Turks- en Caicoseilanden
Foto: Airbnb

Ontdek de onderwaterwereld

Wanneer je de omgeving wil ontdekken breng je een bezoek aan Grace Bay Beach. Wandel ongeveer twee minuten en kom aan op het parelwitte zandstrand met helderblauw water. In de villa vind je snorkelspullen waar je de onderwaterwereld van de Turks- en Caicoseilanden mee ontdekt. Na een duik in het water relax op jullie eigen strandlounges met parasols, voor exclusief gebruik van de gasten. Ideaal voor die ene vriend die altijd verbrandt. 

Verblijven op de Turks- en Caicoseilanden is niet goedkoop, maar je weet wat ze zeggen: geld moet rollen! Voor €383,- per persoon per nacht heb jij je garantie voor een verblijf in paradise. Wij zien in ieder geval geen redenen meer om dit verblijf niet te bezoeken, jij wel?

Meer info