Italiaanse levensstijl ervaren in Nederland bij Vacanze Col Cuore

De Italiaanse levensstijl is veruit onze favoriet. We kunnen in Nederland nog veel leren van het Italiaanse eten, drinken en de onbezorgdheid.

Gelukkig hoeven we voortaan niet meer 1.500 kilometer te rijden om van de Italiaanse cultuur te proeven en bovenal te leren.

Klein-ItaliË in hartje Amsterdam

De nieuwe Glamping Boutique van Vacanze Col Cuore zorgt er namelijk voor dat we de Italiaanse levensstijl ook gewoon in hartje Amsterdam kunnen ervaren. De Glamping  die aan het Gardameer startte, heeft ondertussen acht vakantiebestemmingen gelegen aan het Idromeer, de Chianti-heuvels, de Toscaanse Maremma en nu dus ook Nederland. En reken er maar op dat die Italiaanse achtergrond ook in Nederland nog de boventoon voert.

Vacanze Col Cuore, Italiaanse levensstijl ervaren in Nederland bij <strong>Vacanze Col Cuore</strong>

Italiaanse lekkernijen in overvloed bij Glamping Boutique van Vacanze Col Cuore

Door samenwerkingen met lokale Italiaanse delicatessenproducenten, loopt het bij Vacanze Col Cuore over van authentieke Italiaanse lekkernijen. De pasta’s, sauzen, bieren en wijnen van deze Glamping Boutique doen allemaal vermoeden dat je in het beste restaurant van Rome aan het eten bent. En heb je na je verblijf toch zin om nog even in de Italiaanse sferen te hangen, dan kan je alle olie’s of wijnen gewoon uit de winkel van de Glamping meenemen.

Aan luxe geen gebrek bij Vacanze Col Cuore

Naast een onderdompeling in de Italiaanse cultuur, zorgt de Glamping Boutique ook daarbuiten voor genoeg vermaak. Gasten kunnen namelijk kiezen uit Lodgetenten, Air Lodges, Safari Lodges, Cottage Next, Coco Suites en Bohemian Lodges die allemaal van luxe voorzien zijn. Bovendien zijn alle locaties voorzien van zwembaden, animatie en culinaire activiteiten zoals wijnproeverijen. En ja, met die Italiaanse wijn in je achterhoofd, is dat toch een no-brainer.

Goed nieuws voor de thuisblijvers

Goed, Vacanze Col Cuore brengt Italië dus naar Nederland, maar helaas komt daar niet meteen het Italiaanse weer bij. Mocht je tijdens de koudere dagen dus toch nog even thuis willen hangen, dan is er alsnog hoop op een beetje Zuid-Europese verlossing. Via de webshop die gepland staat voor de eerste helft van januari, kunnen ook thuisblijvers genieten van alle heerlijkheden die er aangeboden worden.

LEES OOK