Airbnb Finds: 5 bucketlist-locaties

We hebben allemaal wel eens de behoefte om erop uit te gaan. Even weg van de dagelijkse werkzaamheden naar een unieke plek ergens in de wereld. Met zoveel mooie plekken op de wereld kunnen we begrijpen dat kiezen soms lastig wordt. Cocktails sippen in Bali, relaxen op Zakynthos of wandelen door de natuur in Canada.

Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast een top vijf van brute accommodaties via Airbnb voor je gemaakt. Van een adembenemend uitzicht tot een modern interieur waar je u tegen zegt – dit zijn échte bucketlistwaardige accommodaties. Wat wordt jouw volgende bestemming?

Airbnb Finds: vijf brute accommodaties around the world

Hidden gem in Bali

Als één bestemming bovenaan iedereen zijn bucketlist staat dan is het wel Bali. Surfen op de witte stranden, relaxen in de beachclubs en de tropische temperatuur – geloof ons, Bali wordt jouw tweede thuis. Om jouw reis naar Bali compleet te maken overnacht je in dit privé-luchtschip. Midden in de jungle beschikt deze accommodatie een super kingsize bed, een sauna en jacuzzi. Als kers op de taart biedt het privé zwembad uitzicht over de oceaan. Relax je in de minimalistische woonkamer of ontdek je je astronomische kant met de telescoop.

Bij een minimum verblijf van drie dagen betaal je €119,50 per persoon, per nacht. Hier is wel een auto bij inbegrepen om het eiland te verkennen!

Zoek het hogerop in Amsterdam

Ook onze eigen bodem beschikt over een sicke accommodatie. Vergeet de standaard hotels op de Dam, maar zoek het hogerop in deze crane in Amsterdam Noord. Ondanks de knusse uitstraling, bestaat het appartement uit drie verdiepingen. Bekijk vanaf elke verdieping het uitzicht over het IJ. Verder is de crane volledig uitgerust met een luxe badkamer, keuken en tweepersoonsbed. Ontsnap van de drukte van Amsterdam in deze unieke accommodatie. oms/28970

Klaar om Amsterdam onveilig te maken? Voor €197,- per persoon, per nacht, verblijf jij met je beste vriend in dit unieke verblijf. 

Silo in Nieuw-Zeeland

Moving on naar een wel heel bijzondere accommodatie. Deze omgebouwde silo in Nieuw-Zeeland is de ideale plek om je helemaal af te sluiten van de buitenwereld. De silo beschikt over al het nodige, zoals een kitchenette en slaapkamer met queensize bed. Open het plafondluik, speel muziek af met het multifunctionele hoofdeinde en je hebt zo een perfecte avond gecreëerd. Vanuit de silo wandel je binnen no-time de groene heuvels in en ontdek je de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland.

Dit unieke verblijf boek je al voor €66,50 per persoon, per nacht.

Design in de natuur van Canada

Omgeven door alleen natuur en bossen ligt dit moderne huis in de Canadese bergen. Van buiten springt het huis direct in het oog: van het strakke design tot de minimalistische uitstraling. De echte showstoppers zijn de floor to ceiling ramen die vanuit vrijwel elk punt in het huis een panoramisch uitzicht bieden op de omgeving. Want ook de omgeving rondom het huis is zeker niet te min. Gelegen op de top van de Lac-Beauport, brengen de 20 kilometer lange paden je naar alle uithoeken van de berg. 

In de winter boek je deze brute accommodatie voor een minimum van twee nachten voor €147,50 per persoon, per nacht.

Voormalig windmolen op Zakynthos

Deze voormalige windmolen is de laatste in dit rijtje van unieke woningen. Van stenen muren tot houten balken – de oude details worden door de hele windmolen doorgetrokken. Elk van de drie  verdiepingen heeft z’n benodigdheden, zoals een keuken, badkamer en kinderslaapkamer. Maar de bovenste verdieping beschikt toch wel de unique selling point: de master slaapkamer met 360 graden uitzicht over het prachtige eiland Zakynthos en de eindeloze, blauwe Ionische Zee. 

Voor wie de zomerse temperaturen nog wil opzoeken, is bij deze oude windmolen aan het goede adres. Voor maar €37,50 per persoon, per nacht ruil je de Nederlandse koud in voor een warme zon.

Ben je benieuwd naar nog meer bijzondere accommodaties? Neem dan snel een kijkje in de categorie  ‘WOW’ via Airbnb.