Singita Lebombo Lodge: de dikste lodge van Zuid-Afrika

CREDITS: Singita

We weten niet hoe het bij jou zit maar Zuid-Afrika staat al jarenlang op onze travel bucketlist. En dat is niet zonder reden: de natuur is er schitterend en je kunt er op safari de Big 5 spotten in bijvoorbeeld het Kruger Park. De stranden zijn er ideaal om te surfen en daarnaast wordt Kaapstad gezien als één van de mooiste steden ter wereld. Ook vind je in Zuid-Afrika de mooiste en meest bijzondere accommodaties. En daar kunnen we dit pareltje aan toevoegen.

Singita bouwt al jaren luxe lodges in Zuid-Afrika en onlangs is daar de Lebombo Lodge aan toegevoegd. En daar zouden wij best een paar nachtjes willen doorbrengen.

Luxe lodge in Zuid-Afrika

Lebombo Lodge ligt midden in het Kruger Park en daarmee is alleen de locatie al super bijzonder. De accommodatie bestaat uit dertien suites, een privé villa en één hoofdvilla waarvan alle gasten gebruik kunnen maken. De hoofdvilla, gemaakt van voornamelijk aarde en hout, heeft een eigen wijnboetiek, bibliotheek en multimedia lounge. Ook is er een espressobar en een café in gebouwd. Maar natuurlijk ben je het liefst buiten en dan kun je naar het dakterras of het grote buitenterras. Met twee zwembaden. Vanuit hier heb je een spectaculair uitzicht over de natuur van het Kruger Park.

De dertien suites van de accommodatie zijn allemaal gebouwd aan de over van de N’Watnetsi rivier. Midden tussen de bomen en ieder met een eigen privézwembad. De privévilla is de meest luxe optie van Lebombo Lodge. De villa bestaat uit twee suites met ieder een privézwembad, een grote open keuken en overdekte veranda. Doe ons die maar!