Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Bungalows die majestueus op de azuurblauwe zee lijken te zweven, het heeft iets speciaals. De trend begon in de stille Zuidzee, maar is sindsdien verspreid naar tropische plekken all around the globe, met de Cariben als meest recente hotspot. Uit onderzoek blijkt dat in januari de meeste mensen hun zomervakantie boeken, dus om lekker in de stemming te komen vind je in dit artikel..

De meest idyllische bungalows op het water

Four Seasons Bora BoraBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

De Four Seasons op het Frans-Polynesische Bora Bora is de OG van bungalows op het water. Dit is de grondlegger van de trend en een bestemming voor op de bucketlist van elke man.

Intercontinental Tahiti Resort & SpaBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Foto: Intercontinental

Een vakantie in Tahiti is niet compleet zonder te verblijven in een van deze bungalows met rieten dak. Voorzieningen als een bar en restaurant Le Lotus liggen op zwemafstand. Niet teveel drinken als je dus nog terug moet zwemmen.

Gili Lankanfushi, MaledivenBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Het Gili Lankanfushi resort in de Malediven is ook weer zo’n gevalletje ‘ansichtkaart’ locatie. Nadat je hier bent geweest voel je jezelf geheid een ander mens, al het harde sparen dus dubbel en dwars waard.

Moorea Pearl Resort & Spa, Frans-Polynesië

Bungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Foto: Moorea Pearl

Polynesie is het land van tiki-drankjes, adembenemende zonsondergangen en mooie dames in rieten rokjes. Neem een zonnebril mee, anders zien ze je staren.

El Dorado Maroma, Mexico

Bungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Deze all inclusive bestemming is alleen bedoeld voor volwassenen en is een van de nieuwkomers in de categorie bungalows op het water. Het mooie van El Dorado Maroma is dat het stukken makkelijker te bereiken is dan de bestemmingen in Polynesië. Vivos los Mexicos.

St. Regis, Bora BoraBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Sommige bestemming zijn het lange reizen meer dan waard, helemaal als de eindbestemming St. Regis op Bora Bora is. Do not disturb.

Sandals Royal Caribbean, JamaicaBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Sandals Royal Caribbean is ook een all inclusive nieuwkomer en ook nét wat makkelijker te bereiken dan de broertjes en zusjes in Polynesië. De enige vraag die rest is, zwemmen in de infinitypool of oceaan?

Six Senses Lamuu, MaledivenBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Diep in de Indische Oceaan vindt je het afgelegen Six Sense Lamuu resort. Deze bungalow is zelfs uitgerust met een dakterras, zodat je kunt genieten van een prachtige zonsopgang.

Cocoa Island at Como Resort, Malediven

Bungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Foto: Como Resort

Elke bungalow in dit resort is uitgerust met veranda, topnotch WiFi, buitendouche, minibar en en trap die je rechtstrees de oceaan in leidt. Wat heb je nog meer nodig?

Tikehau Pearl Beach Resort, Frans-PolynesiëBungalows op het water, Dit zijn de meest idyllische bungalows op het water

Foto: Tikehau Pearl

Dit resort wordt beschreven als Robinson Crusoe met een héle luxe twist. Wie houdt er niet van een kinderboek met cocktails. Bottoms up!

Bonus: Khao Sok River Cottage

khao-sok-manify2

Manify - Khao Sok

Eerlijk is eerlijk. Bovenstaande bestemmingen zijn niet voor iedereen weggelegd, omdat het gewoon bijna niet te betalen is. Daarom hebben we een bestemming toegevoegd die stukken betaalbaarder is, fantastische locatie en een uniek ervaring. Deze primitieve, drijvende bamboohutjes liggen in een van de mooiste nationale parken van Zuid-Thailand en bieden een prachtig uitzicht. Back to basic is nog nooit zo vet geweest!