Ultraluxe caravan van aluminium is geinspireerd op superjachten

CREDITS: Bowlus Road Chief

Reizen en werken tegelijkertijd zat tot en met 2019 in de lift. In 2020 kwam er een stagnatie, want thuiswerken werd de norm. Maar er komen sowieso weer betere tijden aan. Als we weer mogen kan je door het World Wide Web op dinsdag je laptop openklappen in de Côte d’Azur, terwijl je op zondag jouw mail bijwerkt met een espresso in Milaan. Deze ultraluxe caravan van Bowlus Road Chief gaat je in stijl vervoeren.

Deze brute camper heeft álles

De caravan is geïnspireerd op de pijlsnelle superjachten. Daarom is er qua materiaal gekozen voor het robuuste aluminium dat de ontwerpers konden vinden. Je kan hierdoor stellen dat het exterieur van vliegtuigkwaliteit is. Door de weerkaatsing van het aluminium lijkt het alsof je een spiegel van acht meter achter je auto hebt hangen.

Kamper - 4
Foto: Bowlus Road Chief

Uitzicht op de sterrenhemel

In deze luxe suite op wielen zijn grote dakramen in de hoofdcabine gezet. Deze dakramen brengen de buitenlucht naar binnen zodat je ’s nachts in slaap kan vallen onder de sterrenhemel. Riep daar iemand roadtrip richting het noorderlicht?

Het elektrische voedingssysteem is ontworpen om op avontuur te gaan buiten het elektriciteitsnet. De capaciteit zorgt ervoor dat je maximaal twee weken kan overleven met off-grid batterijgebruik. Daarnaast is het systeem binnen vier uur weer helemaal opladen. Ideaal.

Kamper - 5
Foto: Bowlus Road Chief

Kijkje in het interieur

Het interieur van de Bowlus Road Chief Endless Highways Performance Edition (een hele mond vol) bestaat uit berkenhout, walnoot en geanodiseerd aluminium. Deze combi zorgt voor een goede balans van de verschillende esthetische vormen. Een en al duurzaam voor de avonturier van deze tijd.

And last but not least. Je hebt een eigen buitenkeuken die verbonden is aan een stopcontact van 110V én een gasaansluiting. Zo is het dus mogelijk om je eigen barbecue en cocktailblender aan te sluiten. Daardoor zal het wel moeilijk gaan worden om elke dag fris en fruitig te werken als een digital nomad…

Foto’s: Bowlus Road Chief

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…