Deze villa op Mykonos is perfect voor jouw vriendengroep

De zomer nadert en de vele pogingen om er een paar dagen met je vrienden op uit te trekken hebben nog altijd niets opgeleverd. De ene vriend heeft er geen geld voor, de andere vriend gaat al met zijn vriendin weg en weer een ander giet liever zijn lichaam vol met alcohol op een waslijst aan festivals. Allemaal leuk en aardig, maar jij wil niet eindigen in een tentje in De Biesbosch. Je bent daarom van plan om nog één laatste poging te doen. Alles of niets. We get you, bruh. Wij helpen je graag een handje en zullen in de aanloop naar de zomer onze favoriete stekjes met je delen. Of ja, een stekje… zeg maar gerust een dikke villa op Mykonos!

Deze villa op Mykonos is perfect voor jouw vriendengroep

Als de naam van een eiland eindigt op -os kan het in principe maar één ding betekenen: καλωσορίστε στην Ελλάδα (lees: welkom in Griekenland)! Zo ook de villa Cadence op Mykonos die geschikt is voor maar liefst dertien personen. Mykonos heeft de reputatie het Griekse eiland met de hoogste tolerantie te zijn. Een bruisende nachtleven en de hippe stranden maken Mykonos daarom de perfecte plek om erop uit te trekken met je vrienden.

Als je dan toch al een dikke villa hebt hoef je deze niet per se te verlaten om het eiland te ontdekken. De zes suites met ieder een opvallende inrichting met luxe voorzieningen zullen je al laten genieten van het prachtige uitzicht. Dibs op de kamer met een eigen terras en uitzicht op de zee! Niet getreurd, want er zijn nog veel meer luxe suites te claimen. Zo vind je op dezelfde verdieping een slaapkamer met een eigen bad en wederom een eigen terras. De derde suite heeft – hoe kan het ook anders – uiteraard een terras met ligstoelen. Zo kan je heerlijk genieten van een panoramisch uitzicht op zee en de zonsondergang. Romantisch met je brothers. 

We want more! 

Begrijpelijk. Als je dan eindelijk een villa hebt geregeld met je vrienden wil je ook alles uit je geld halen. Buiten vind je daarom een overdekte eethoek met uitzicht over het privé zwembad en de spectaculaire zee bij het strand van Ftelia. Ook het terras zal je laten genieten en is de perfecte locatie om uitgebreid te eten en te genieten van de nodige drankjes. Vervolgens kan je de avond afsluiten door neer te ploffen op de ligstoelen.

Als je de volgende ochtend eenmaal bent ontwaakt, zal je in de ultramoderne, grote keuken het ideale ontbijtje kunnen maken. Vervolgens knal je de grote deuren van de woonkamer open en loop je direct het terras op. Eerst een work-out? Dan ga je toch even naar de fitnessruimte. Geloof ons, veel beter kan je deze zomer niet vertoeven. Thanks to Kinglike voor het aanbod van deze perfecte villa op Mykonos.