Miljonair zoekt organisatietalent voor real life Battle Royal op onbewoond eiland

CREDITS: Ragnar Vorel | Unsplash

Hush Hush is een luxe marktplaats voor kopers met een gevulde portemonnee. Van een Ferrari FF-K Evo voor ongeveer €4.020.000 tot de Graff Hallucination horloge van ongeveer €49.100.000. Te magertjes? Koop dan de superjacht Solandge  voor €171.700.000. Het blijkt wel dat niets te gek is op deze prijzige marktplaats. Soms komen er ook iets vreemde verzoeken tevoorschijn. Een klant wilde namelijk een privé eiland waar een battle royale gehouden zou worden. Geen geintjes, want Hush Hush is nu daadwerkelijk naar iemand op zoek die kan helpen bij het ontwerpen ervan. Dat levert je aardig wat geld op. Al geïnteresseerd?

Battle royale op een levensecht eiland, ben jij erbij?

Een klant van Hush Hush klopte aan bij het bedrijf in Londen. Of er een privé eiland geregeld kon worden en hulp bij het opzetten van de battle royale wedstrijd. Dit is tot nu toe een multiplayer-computerspelgenre waarbij een groot aantal spelers tegen elkaar strijden om de laatste overlevende te zijn. Het idee is om de deelnemers van de levensechte wedstrijd Airsoft geweren te gegeven inclusief munitie en kogelvrije vesten. Zodra het vest wordt geraakt zal er een melding worden gemaakt en lig je uit de wedstrijd. De laatste persoon die over is wint een jackpot van omgerekend €90.000!

Voor zover nu gepland is duurt het evenement drie dagen. Elke dag is er een competitie die twaalf uur duurt. Voedsel, kampeerspullen en alle benodigde apparatuur wordt verstrekt aan de deelnemers. Je kan dan ook maar beter beginnen om die survival skills te ontwikkelen. Uiteraard komt er heel wat bij kijken om het evenement georganiseerd te krijgen. Daarom is Hush Hush momenteel op zoek naar een getalenteerde gamemaker die de organisatoren kan helpen bij het ontwerpen van de arena. Het eiland moet namelijk zo realistisch mogelijk ingericht worden en daar kunnen ze maar al te goed hulp bij gebruiken.

Natuurlijk staat hier wat tegenover. Per dag zal je ongeveer €1.350 uitbetaald krijgen. Naar verwachting ben je er zes werkweken mee bezig. Dit zal dus neerkomen op een salaris van €40.500. Heerlijk bijverdienen dus! Heb je echt interesse gekregen? Dan kan je het formulier op deze pagina invullen. Mogen de beste winnen!

battle royale
Foto: James Connolly