Airbnb Finds: next-level spiegelvilla in Vietnam

Oké je wilt naar Azië, maar dit continent is behoorlijk groot. Ga je met de billen in digital nomad-land in Canggu op Bali zitten of feest je liever nog even in neon tijdens een full-moon party ergens op Koh Phangan in Thailand? Keuzes maken voor de perfecte vakantie blijkt nog steeds lastig maar wij proberen het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wat dacht je van Vietnam?

Reis 20 jaar in de toekomst in deze dikke spiegel villa in Vietnam

Het land dat beschikt over de ideale mix van prachtige natuur, heerlijk eten en het belangrijkste: goedkoop (en lekker) bier! Laten wij dan nét deze ontzettend dikke spiegel villa voor je hebben gevonden voor de kers op de taart. Met een gaaf uitzicht op de Zuid-Chinese Zee en genoeg high tech apparatuur om een maand van te genieten is deze locatie zeker jouw bezoek waard. 

Vietnam, <strong>Airbnb Finds:</strong> next-level spiegelvilla in Vietnam

Mirror Villa

De accommodatie heeft als bijnaam de ‘Mirror Villa’ en na het bekijken van de foto’s begrijp je wellicht wel waarom. Dit architectonische wonder is namelijk omhuld met glas, wat lijkt op een spiegel. Van de buitenkant is het enige wat je ziet je eigen reflectie en die van de spectaculaire omgeving. De looks van de villa stralen moderniteit en luxe uit. Ook het interieur van de accommodatie zorgt voor een openvallende mond. De betonnen elementen geven de villa een industriële look, terwijl de houten materialen juist meer aan een boomhut doen denken. De gadgets in het huis vallen ook vast en zeker in de smaak. Geen zin om helemaal naar de lichtschakelaar te lopen? No need to! Je kunt alles bedienen via je telefoon, zelfs de muziek.

Vietnam, <strong>Airbnb Finds:</strong> next-level spiegelvilla in Vietnam

Verveel je geen moment

Met een grote groep is er altijd wel reuring in de tent maar het kan natuurlijk voorkomen dat jullie je even vervelen na zoveel jaar als vrienden. Als dit het geval is, biedt deze gigantische villa genoeg om jullie de hele vakantie te vermaken. Er is een golfbaan, een bioscoop, een fitnessruimte, een jacuzzi, een stoombad, een sauna… moeten we doorgaan? Als dat allemaal niet in de smaak valt, kun je altijd nog een dikke plons nemen in het zwembad. Deze loopt van binnen in het huis tot buiten en biedt een geweldig uitzicht over de zee en de omgeving van Vietnam. Voor het avondeten staat er een luxe barbecue klaar om gebruikt te worden en is er in de keuken ook genoeg ruimte om een culinair hoogstandje voor te bereiden.

Vietnam, <strong>Airbnb Finds:</strong> next-level spiegelvilla in Vietnam

The more the merrier

Natuurlijk is het logisch dat deze villa niet goedkoop is maar daar hebben wij een toplossing (top oplossing) voor gevonden waardoor je bankrekening niet compleet leeg is na het verblijf. Voor deze reis is het doel: “The more the merrier”, dus hoe meer vrienden hoe beter. In totaal kun je hier met 14 man verblijven, waardoor je nog maar ongeveer €80,- per nacht per persoon betaald. Prima te doen toch? De spiegel villa is wel een hele populaire accommodatie in Vietnam, dus zorg dat je er snel bij bent voor een onvergetelijke trip. 

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…