Airbnb Finds: Griekse privevilla met een hoog Malediven-gehalte

Malediven-vibes incoming. Op Rhodos staat namelijk een witte villa met een privézwembad die je gewoon een keer móet huren. Met een interieuroppervlakte van maar liefst 260 m2 en een prachtig design, ademt deze gigantische villa klasse en luxe. Ervaar hoe het is om wakker te worden als celeb in een van de king size bedden of dobber een rondje in het heerlijke zwembad. Griekenland is waarschijnlijk één van de eerste bestemmingen waar je heen, dus je kunt je goed gespaarde centjes spenderen voor een overnachting in Villa Ixia.

Architectonisch meesterwerk op het Griekse Rhodos

Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Van een vaatwasser tot een 42 inch flatscreen, en van airconditioning door het hele huis tot een PowerPlate trainingsmachine. Hier beleef je samen met je beste matties echt een zorgeloze vakantie.

Rhodos, Airbnb Finds: Griekse privevilla met een hoog Malediven-gehalte

Architectonisch meesterwerk

In deze villa wordt een ultramoderne architectuur met een authentiek interieur. Je vindt antieke kunstwerken terug, maar ook designelementen. Je voelt jezelf direct thuis. De villa is in 1970 gebouwd en volledig gerenoveerd in 2013.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het zwembad waarop je vanuit elke kamer in het huis zicht hebt. Als een center piece is de accommodatie volledig om het zwembad heen gebouwd. Duik vanuit je bed direct in het water of relax op een van de ontspannende ligbedjes waar je zowel schaduw als zon vindt. Toch best fijn aangezien onze huidjes de laatste tijd weinig zonnestralen hebben kunnen bemachtigen.

Rhodos, Airbnb Finds: Griekse privevilla met een hoog Malediven-gehalte

Ultiem chillen

Met een oppervlakte van 1500 m2 wordt ultiem chillen in de achtertuin naar een hoger niveau getild. Je vindt er ook twee patio’s die beide beschikken over een barbecue, inclusief gerei. Hier kun je chillen tussen de fruitbomen of nabij het zwembad. Maar ook als je een keer een avondje de rust wil opzoeken zijn er genoeg mogelijkheden. Je kan bij de open haard wegzakken (hoewel je daar in de zomer vast geen gebruik van zult maken) of ontspan met een van je favoriete Netflix-series op de achtergrond.

Rhodos, Airbnb Finds: Griekse privevilla met een hoog Malediven-gehalte

Ontdek het bruisende Rhodos

Natuurlijk ga je niet naar Rhodos zonder het eiland te verkennen. Het is mogelijk om dat met de bus te doen (die aan het einde van de straat stopt) of een taxi te nemen. Alleen een roadtrip met je eigen gehuurde bak is natuurlijk het tofst. Verken de beste stranden, ga duiken in de spectaculaire onderwaterwereld of bestel een Raki in een van de vele taverna’s.

Trommel zes van je vrienden op, want met z’n zevenen heb je nog steeds genoeg ruimte om te vertoeven. De kosten zijn € 550, waardoor je maar € 79,- per persoon per nacht kwijt bent. Koopje dus!

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…