Airbnb Finds: luxe appartement met ocean view op Bonaire

We moeten er nu toch echt gaan geloven: de dagen waarbij de warme zon op je gezicht schijnt zijn inmiddels zo goed als voorbij. De winterjassen worden uit de kast gehaald en de koude biertjes worden ingeruild voor warme glühwein. Hoewel er natuurlijk niks mis is met de gezellige winter, geven we toe dat we de warmte op een gegeven moment toch wel een beetje gaan missen.

Gelukkig zijn er voor die momenten nog een aantal plekken in de wereld waarvoor je je zwembroek weer uit de kast mag halen. Een van onze favorieten is het tropische Bonaire. En laten we hier nou net een heerlijk appartement met ocean view gevonden hebben via Airbnb, perfect om nog even te genieten van de laatste zonnestralen. Wat meer vitamine-D kan nooit kwaad toch?

Bonaire, Airbnb Finds: luxe appartement met ocean view op Bonaire

Even he-le-maal niks in deze Airbnb op Bonaire

Het zonnige Bonaire staat bekend om het relaxte leven in de tropen, en dat hebben ze bij dit appartement helemaal begrepen. Met oneindig veel palmbomen rondom de woning, een parasol gemaakt van riet en een chill-area inclusief hangmat, is de tropische-vibe helemaal compleet.

Het appartement zelf beschikt over alles wat je nodig hebt: luxe badkamer met regendouche, zwembad, eigen keuken en een heerlijk balkon. Niet al te onbelangrijk, het appartement is volledig uitgerust met airconditioning, dat zul je wel nodig hebben met de felle Caribische zon.

Zet in de ochtend een lekker bakkie in je eigen keuken en word rustig wakker terwijl je vanaf het balkon uitkijkt op de onvoorstelbaar helderblauwe zee. Ruil in de avond je koffie in voor een lekker koud biertje (of in de middag, het is ergens 5 uur toch?) en geniet van de zon die langzaam onder gaat.

Bonaire, Airbnb Finds: luxe appartement met ocean view op Bonaire

Het ultieme strandleven

Nog een pluspunt, naast het zwembad is ook het strand slechts een paar voetstappen verwijderd. Neem de koelbox mee (want ja, die wordt geleverd bij het appartement), vul hem met lokale lekkernijen, wat heerlijke koude drankjes en je bent zo een hele dag zoet op het strand.

Toch toe aan wat meer actie? Huur een scooter of auto om de rest Bonaire te ontdekken. Voor de sportievelingen onder ons zijn er ook genoeg activiteiten te vinden in de buurt. Van diverse duikplekken tot windsurfen in Jibe City of Sorobon. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Eén ding is zeker, je hebt hier altijd iets te doen.

Dit tropische appartement is al te boeken vanaf 67 euro per nacht. We horen je al denken ‘’per persoon bedoel je?’’ maar nee, dit is de totaalprijs voor 2 personen! Dus voor 33,50 per persoon lig je al met je beste maat of vriendin te relaxen op dit tropische eiland. Waar wacht je nog op?

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…