Airbnb Finds: drie accommodaties met a million-dollar view

We blijven nog even dromen… En met dat gezegd hebbende, zullen deze drie Airbnb listings met de meest spectaculaire uitzichten daar stuk voor stuk bij helpen. Bereid je voor op uitzichten waar je ú tegen zegt. Van een tiny house in het tropische paradijs van Puerto Rico, uniek design in een Californische bergvilla tot een villa omgeven door de jungle op Phuket.

Op Airbnb kwamen wij 3 unieke accommodaties tegen met elk een spectaculair uitzicht. Tijd om even weg te dromen bij deze foto’s. Welke accommodatie staat bovenaan jouw wish list voor als we weer mogen?

Drie Airbnb-parels met spectaculair uitzicht

Tropisch paradijs in Puerto Rico

Dit tiny house is volledig gericht op het buiten naar binnen halen. En dat is goed gelukt! Vanuit elke kamer heb je een spectaculair uitzicht over Villalba. De slaapkamers, badkamer en keuken, bieden allemaal een geweldige uitkijk. Breng de dag door op de hangmat met mountain view, om ultiem te relaxen.

In de avond is het ook zeker geen straf om hier te verblijven, je hebt namelijk een eigen bar voor jou en je vriend. Met niet al te onbelangrijk; jullie eigen biertap! De ideale spot dus voor koude biertjes tijdens een hete zomerdag.

Voor dit te gekke tiny house betaal je € 99 euro per persoon, per nacht (o.b.v. 2 personen). De ultieme get-a-way, voor als het weer mag als je het ons vraagt!

Meer info

Rust in een Californische designvilla

Even helemaal tot rust komen kan zeker in deze villa, gelegen tussen de bergen van Californië. Deze moderne 4-slaapkamer accommodatie is compleet ingericht met een scherp oog voor design. Het terras is de ideale plek om s ’ochtends rustig wakker te worden en te genieten van de zonsopgang. Doordat je je tussen de bergen bevindt, kijk je vanaf het terras hier zo op uit en zelfs op de Stille oceaan. Kort gezegd: ooit moet je dit zelf gezien hebben.

Daarnaast heeft de villa een privé zwembad waarvan je, tussen het baantjes trekken door, uiteraard kunt genieten van het uitgestrekte uitzicht. Klinkt dit als iets voor bovenaan je wish list? Voor € 123 euro per persoon, per nacht verblijven jij en 7 andere vrienden in dit moderne stulpje.

Meer info

Brute villa midden in de jungle

Wanneer je binnenkomt in deze riante villa word je aandacht gelijk getrokken naar de tuin. In de tuin bevindt zich een infinity pool vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt over de wilde jungle van Phuket. Het blikveld is zeker iets om over naar huis te schrijven, maar ook aan de binnenkant van de villa kijk je je ogen uit.

Met 6 luxe slaapkamers en een compleet uitgeruste gym is er genoeg plek voor jou en 15 andere vrienden voor een ultieme mannenvakantie, wanneer het weer kan ;). Met de authentieke Thaise details van de accommodatie, waan je je meteen in het land van de glimlach.

Voor deze brute villa inclusief twee(!) zwembaden betaal je € 44 euro per persoon, per nacht.  Ook nog eens budget proof!

Meer info