Airbnb Finds: dikke villa midden in de Thaise jungle

Heb je onder een steen geleefd of zo? Een uitdrukking die je voortaan kan beantwoorden met ‘JA’ na een overnachting in deze villa. De villa is gebouwd in een rots en staat middenin in de Thaise jungle. Vanuit je luie stoel op het balkon heb je kans om olifanten, tijgers of luipaarden te spotten. Mocht je geen dierenliefhebber zijn, dan knal je gewoon een Chang open en ga je aan je eigen bar zitten.

Thaise villa met eigen waterval in de jungle

Airbnb Luxe is een categorie binnen Airbnb waar je de meest bijzondere villa’s en unieke luxe stulpjes vindt. Even goed zoeken en je vindt deze parel met eigen waterval. De rotsen en de jungle waarin in de villa staat zijn onderdeel van het interieur. Hierdoor vind je in het verblijf een bijzondere mix van hout en steen.

Rotsen, Airbnb Finds: dikke villa midden in de Thaise jungle

Luxe stulpje met personeel

Verder heeft de villa veel up’s and downs. Hiermee bedoelen we geen mankementen, maar trappen. Met vier verdiepingen is de villa hoog en heb je een spectaculaire uitzicht over de Golf van Thailand.

Deze Airbnb geeft ook jou de mogelijkheid om als een VIP op dit eiland te verblijven. Bij de villa krijg je namelijk je eigen chauffeur, housekeeping, property manager en dagelijks een vers ontbijt.

Omgeving is in trek

De villa is dichtbij Koh Samui: dé plek wanneer je op zoek bent naar een combinatie van rust met af en toe wat drukte. Dit Thaise eiland is namelijk rijk aan prachtige stranden, indrukwekkende tempels, bergpaden en verschillende lokale festivals. Het is niet voor niets dat beroemdheden als Lewis Hamilton, Mick Jagger en de Beckhams tussen de rotsen van dit eiland zijn gespot.

Eetkamer Villa

Een dag uit jouw leven

Mannen die goed kunnen visualiseren let even op. Beeld je in: je wordt wakker door het geluid van de zee die tegen de rotsen aanslaat. Je loopt richting de keuken waar een verse kop koffie samen met een heerlijk ontbijt op je staan te wachten. Thanks personal chef. Hier geniet je in alle rust van het prachtige uitzicht en plan je jouw dag in.

Je besluit om eerst een frisse duik te nemen in je privé zwembad. Vervolgens kleed je je snel om. Je chauffeur staat al op je te wachten en neemt je mee naar de andere kant van het eiland. Onderweg kom je allerlei kleine dorpjes tegen die aan het water liggen en geniet je van het uitzicht. Eenmaal aangekomen in Bo Put, kom je de meest indrukwekkende en kleurrijke tempels tegen. Na een lange dag cultuursnuiven brengt je chauffeur je terug naar de villa. Hier haal je een ijskoud biertje bij je eigen bar en droom je de rest van de avond nog even weg.

Dit sprookje beleef je al voor voor €509,- per nacht. Deel je deze unieke ervaring met zes van je beste vrienden en leef als een koning voor maar €85. Proost.

Meer info

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…