Airbnb Finds: Thaise over-de-top villa met million dollar view

Een accommodatie die van top tot teen gewoon schitterend is. Adembenemend zelfs. Van een strak en modern interieur, maar toch huiselijk, tot een million-dollar-view op de zee en je privé-tuin. Braya Villa has it all. Kom alvast in de stemming tijdens een Thaise massage, zodat je lekker kunt dromen over hoe je op de speedboot springt van Phuket naar het Thaise eiland waar de villa te vinden is.

Tropical vibes villa op Thais eiland

Wát een heerlijk verblijf, al zeggen we het zelf. Je krijgt spontaan zin om alvast het vliegtuig in te stappen. Echter, geduld is een schone zaak… Wél kunnen we alvast weg zwijmelen bij het idee van vakantie vieren in Thailand. In principe hoef je hier het landgoed van dit Thaise eiland rondom de villa niet te verlaten om jezelf te kunnen vermaken. badmintonveld, jeu de boules-baan, biljarttafel en er zijn verschillende bordspellen aanwezig. Daarnaast is er een goeie bluetooth speaker en ligt er zelfs een wijnselectie (tegen betaling) op je te wachten.

Chill overdag in een van de hangmatten óf bij het geweldig mooie zwembad. Naast de welbekende ligbedden, heeft dit over-de-top verblijf ook stoeltjes in het zwembad zelf. Zie je jezelf al zitten op dit Thaise eiland met dat ijskoude biertje? Wanneer de nacht valt kan je duiken in één van de twee kingsize bedden en genieten van het prachtige uitzicht over de zee.

Thaise, Airbnb Finds: Thaise over-de-top villa met million dollar view

Thaise gastvrijheid

Degenen die al eerder in Thailand zijn geweest weten dat het land bekend staat om de gastvrijheid die de locals te bieden hebben. Ook bij deze accommodatie wordt dat weer bevestigd. De villamanager zorgt ervoor dat haar gasten niks ontbreekt en alles hebben wat hun hartje begeert. Van het organiseren van verschillende excursies tot het halen van boodschappen en het koken van een heerlijk maaltje Thaise specialiteit. Je wordt hier dus absoluut volledig in de watten gelegd.

Er is ook een houtskoolgrill aanwezig voor wie zelf de chef wilt uithangen. Je kan zelfs kiezen wat voor ontbijt je het liefste geserveerd krijgt en op welk tijdstip. Ga je voor American style en bestel je fluffy pancakes? Of laat je jezelf onderdompelen in de lokale cuisine en kies je voor een traditioneel Thais ontbijt?

Thaise, Airbnb Finds: Thaise over-de-top villa met million dollar view

De exotische omgeving

Dat de villa veel te bieden heeft is nu wel duidelijk. Maar ook buiten het terrein van de accommodatie is er genoeg te zien en doen. Zo vind je een hoop restaurants in de omgeving, die lopend te bereiken zijn óf met de scooter. Over scooters gesproken, de hostess regelt deze met liefde voor jullie. Zo kun je op je gemak en op eigen houtje het eiland verkennen. Ga op zoek naar de beste ongerepte stranden of stap in een speedboot en bevind je jezelf binnen een half uur op het populaire eiland Phuket.

In deze grandioze villa verblijf je in totaal met vier personen. Dus, trommel jouw beste vrienden op en plan alvast dit tripje vooruit. In totaal kost deze accommodatie € 203.- per nacht. Als je met z’n vieren gaat komt dit dus neer op € 50,75 p.p.p.n. Dikke priem voor al het moois wat je ervoor terug krijgt!

Meer info