7x de populairste kledingmerken van dit moment

CREDITS: David Marcu

Iedere man wil er goed uit zien, maar welke kledingmerken zijn er nu écht trending? Omdat mode big business is en we er met zijn allen graag goed uit zien hebben we een lijst gemaakt van trending merken. Zo zorg jij er voor dat je er altijd gelikt uitziet en de populairste kledingmerken rockt!

We moeten wel enige context geven voor we vertellen wat de populairste kledingmerken zijn. De populariteit van deze merken is namelijk bepaald door online winkelgedrag van consumenten in q1 van 2019. Meer dan 5 miljoen mensen per maand werden geregistreerd. Op basis van hun zoek- en aankoopgedrag bij meer dan 12.000 winkels is een selectie van de populairste merken gemaakt.

Dit zijn momenteel de populairste kledingmerken

Off-White

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, als je een beetje van sneakers en andere mode houdt heb je van de guys van Off-White gehoord. Ze maken hele toffe kleding en hebben zich zelf nog harder op de kaart gezet met de samenwerking met Nike. Momenteel schieten de prijzen van de Nike x Off-White samenwerking door het dak. Het populairste merk van dit moment!

Gucci

Gucci is al heel lang super populair. Het Italiaanse modehuis, opgericht door Guccio Gucci, maakt al sinds 1921 onderdeel uit van de haute couture. Onder andere de handtassen voor vrouwen, de maatpakken voor mannen en de schoenen zijn een hit! Wij zijn heel erg fan van de subtiele stropdassen.

Balenciaga

Natuurlijk is Balenciaga bekend van de sneakers, die zijn enorm gewild op dit moment. Ze zijn bijna niet aan te komen en resellers vragen er een hoge prijs voor! Naast de sneakers zijn de zonnebrillen, petten en accessoires ook heel nice! We kunnen rustig zeggen dat dit een van de meest populaire merken van nu is.

Alexander McQueen

Het is je vast niet ontgaan dat zowel mannen als vrouwen de sneakers van Alexander McQueen rocken. Dankzij onder andere deze sneakers staat Alexander McQueen dan ook in dit lijstje. Ze hebben naast de populaire sneakers ook hele toffe subtiele rugtassen en andere kleding.

Fendi

Fendi mag ook niet ontbreken in dit lijstje. Niet de goedkoopste maar wel heel erg tof! Vooral de shirts met korte mouwen zijn nu heel modieus, deze ga je deze zomer ook op elk festival zien!

Vetements

Samenwerkingen met het zonnebrillenmerk Oakley, een sneaker release met Reebok en samenwerkingen met Levi’s hebben er voor gezorgd dat het Franse designermerk in deze lijst terecht is gekomen. Een super tof merk dat absoluut een plekje in de lijst met populairste merken hoort!

populairste kledingmerken, 7x de populairste kledingmerken van dit moment

 

 Balmain

Dit wederom Franse modehuis is opgericht door Pierre Balmain. Balmain dankt zijn plek in deze lijst dankzij een ontwikkelde app. Vrouwen konden voortaan de jurken van Balmain verhuren! Opmerkelijk maar slim idee vinden wij!

 

LEES OOK