Patta x New Balance: de 991v2 zoals-ie bedoeld is

CREDITS: Patta

Streetwear lovers opgelet, er staat weer een nieuwe vette collab op de planning. Patta en New Balance slaan deze keer de handen ineen. En deze mag je echt niet missen.

Patta x New Balance

De gloednieuwe samenwerking tussen Patta en New Balance introduceert twee nieuwe colorways: ‘Sea Moss’, een mengeling van donkergroen en grijs, en ‘Pickle Beet’, een combinatie van donkerpaars en grijs. Beide sneakers zijn ontworpen met een goede mix van respect voor het origineel en de opwinding van iets nieuws. De ‘Sea Moss’-variant geeft door zijn kleuren een moderne twist aan klassieke stijl. Aan de andere kant geeft de ‘Pickle Beet’-versie, door het paarse en grijze kleurenschema, een frisse kijk op de originele colorways.

Never change a winning team

Wat betreft het ontwerp heeft Patta de technische vooruitgang van het klassieke 991-silhouet omarmd. Beide schoenen hebben nubuck, leer en mesh aan de bovenkant en zijn afgewerkt met een rubberen coating. De sneakers zijn ook snel te herkennen aan de opvallende neon gele tint op de buiten- en tussenzool en de reflecterende details. Deze collab is niet alleen super stylish, maar ook het bewijs van hoe Patta en New Balance een vette samenwerking kunnen neerzetten.

Ready, set, go

Vanaf 1 december om 13.00 uur zijn deze toffe sneakers te scoren. Ze zijn verkrijgbaar op de officiële Patta-website, op de Patta-app en natuurlijk in de winkels van het merk in Amsterdam, Londen en Milaan. Mocht je nu helemaal verkocht zijn aan de ‘Sea Moss’-colorway, die kun je die alleen bij Patta zelf krijgen. Ben je meer fan van de ‘Pickle Beet’, scoor die dan vanaf 8 december ook op de officiële website van New Balance en in geselecteerde winkels. Plan jij een tripje naar Amsterdam op 1 december? Wij hebben onze wekker in ieder geval al gezet.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…