Deze McDonald’s sneaker kun je vandaag winnen!

CREDITS: McDonald's Nederland

In december zet de grootste fastfood keten van Nederland, de December Kalender online. Door deze adventskalender op je smartphone te installeren kun je iedere dag genieten van een aanbieding waar je niet onderuit kunt. December is ten slotte al duur genoeg. Nu speelt ook McDonald’s in op de sneakertrend door vandaag een uniek paar sneakers weg te geven!

Dit is dé sneaker voor de echte McDonald’s fanaat!

Vandaag (3 december 2019) maak je via de Cadeau Kalender kans op dit unieke paar sneakers, ontworpen door niemand minder dan VIJZ Bespokes. Sam van VIJZ Bespokes is in 2013 begonnen met het restaureren van sneakers. Onder zijn artiesten naam wilde hij oude klassiekers in sneakerland, weer nieuw leven inblazen. Hij staat bekend voor zijn fantastische creaties en nu dus ook de Limited Edition McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1.

McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1

De sneaker is een one of a kind en zal daarmee een gewild setje zijn! Het ontwerp van de sneaker laat alle McDonald’s iconen terugkomen. Zo zien we de klassieke M, maar ook de frietjes kunnen niet ontbreken. De tong van de sneaker, het deel onder je veters is zo gemaakt dat deze lijkt om het klassieke kartonnen bakje waarin je de friet bij jouw BigMac vindt.

McDonald's Sneaker
Foto: McDonald’s Nederland

Hoe kun je deze sneaker winnen?

Allemaal leuk en aardig dat hij er zo gruwelijk uit ziet, maar hoe je hem kunt bemachtigen vindt je waarschijnlijk nog boeiender. Eerst zul je de Cadeau Kalender van de Maccie moeten downloaden. Deze Cadeau Kalender verrast ons ieder jaar weer met allerlei lekkermakende aanbiedingen en winacties. En nu dus deze te vette sneaker! Door de verschillende aanwijzingen te volgen in de McDonald’s app, maak je kans op de sneakers.

Nog veel meer prijzen

Mocht deze unieke kans aan je voorbij gaan, dan hoef je niet gelijk een Happy Meal weg te werken tegen je verdriet. Er zijn namelijk nog heel wat ander vette prijzen te winnen. Wat dacht je van een PS4 Pro of een reis naar New York? Maak gebruik van de hashtag #turnyourphone en dan heb je de eerste hint al te pakken! Hebbon!