CUPRA rijdt fashionwereld binnen met eigen sneakers

Heerlijke tapas, de Boqueria markt, Spaanse señorita’s, het imposante Camp nou en het strand. Ah, Barca, een stad waar je superlatieven tekortkomt. Zeker nu twee van de dikste merken uit de Catalaanse hoofdstad, CUPRA en MIKAKUS, de handen ineengeslagen hebben om een waar masterpiece op de markt te brengen.

Een nieuw recept voor CUPRA

En deze masterpiece is niet wat je normaal van CUPRA bent gewend. Waar je normaal bij CUPRA een waar bakbeest op wielen onder je poten hebt, hebben ze samen met MIKAKUS een elegant paar schoenen op de markt gebracht. De twee merken van andere werelden hadden eerder al eens een samenwerking bewerkstelligd, maar nemen het nu helemaal naar een ‘nivel superior’. De footwear van de twee iconische merken bestaat uit een compleet duurzaam materiaalgebruik waarbij kwaliteit, comfort en stijl voorop staan.

CUPRA, <strong>CUPRA</strong> rijdt fashionwereld binnen met eigen sneakers

De looks van de nieuwe CUPRA x MIKAKUS patta’s

Aan de looks van de nieuwe stappers zal het niet liggen. Hoe kan het ook anders met twee merken die stijl door en door ademen. Het ontwerp zit vol met grafische details wat het een beetje doet denken aan de designs van Virgil Abloh. Een perfect voorbeeld hiervan zijn de codes die op de achterkant van de zool te zien zijn en de achterste lus die de veiligheidsgordels moeten voorstellen. De sneakers zijn in blauw, zwart en kaki te verkrijgen en komen tevens in genderloze modellen. Mooi, hoeven we onze handen ook niet aan die discussie te branden.

De samenwerking en verdere details

Allebei de merken lijken enorm te spreken over de samenwerking. En met deze patta’s als eindresultaat kunnen ze ook niet anders lijkt ons. Het motto dat de merken willen meegeven met deze stappers zijn: ‘Volg je eigen drive om te krijgen wat je wilt’. En dat is exact wat de op het oog contrasterende merken hebben gedaan door deze samenwerking aan te gaan. Ben jij ondertussen al helemaal verkocht? Dan hebben we goed nieuws voor je. De keiharde sneakers zijn namelijk al te koop en zijn hier te checken.