Voldoende groenten binnenkrijgen d.m.v. sapjes!

Volgens het Voedingscentrum moeten we dagelijks 250 gram groenten binnenkrijgen, dus dan geloven we dat meteen. Er is één probleem: gezond eten kost wat meer tijd, vooral als het niet in je systeem zit. Gelukkig zijn daar hacks voor!

Gezond leven

Kijk om je heen en je ziet dat het gezonder gaan leven helemaal geen trend meer is, maar iets is dat onze generatie typeert. Oké, het lijkt misschien niet zo als je dit weekend in de technotent stond bij Lowlands om 5.30u ’s ochtends. Maar vrijwel iedereen met een beetje zelfrespect probeert doordeweeks op z’n voeding te letten en voldoende beweging beweging te krijgen, zodat die paar biertjes en overgeslagen nachten in het weekend wat minder impact hebben.

Op maandag gaan we dus collectief aan de vitaminen en stoffen we de sportschoolpas weer eens af. Op woensdag verslonst deze gedachte al een beetje en op vrijdag denken we f*ck yeahlet’s live! Groot gelijk.

Sapje

Als het binnenkrijgen van groenten wat toegankelijker zou zijn, zouden we dit zeker de hele week vol kunnen houden. Niet? Bij Sap.je dachten ze er nét zo over.

Stel je voor dat je met een dagelijks sapje al dik over je dagelijkse behoefte aan groente heen zou zitten? Dan kan je, als je een lange dag gehad hebt op je werk en je moet even snel wat eten, het aanvullen met alles wat je nodig hebt in één flesje. Of als je je tent uit kruipt na een heftig nachtje op een festival, alsnog aan de vitamine en mineralen komen die je nodig hebt. Beter dan een krentenbol of blik knakworsten!

, Voldoende groenten binnenkrijgen d.m.v. sapjes!

Het klinkt als een utopie, maar het kan dus. Zonder al te veel poeha. Bij Sapje slowjuicen ze 400 gram biologische groenten per sapje met wat fruit en verder niks. Daarna worden de flesjes direct bevroren en vervolgens door heel Nederland bezorgd. Een versere bestelling krijg je niet én er zit dus geen troep in om het langer houdbaar te houden. Een soort moderne melkboer dus, ideaal!

Wondermiddel?

Zijn de sapjes van Sapje dan een wondermiddel? Nope. Hoe goed de RVS slowjuicers en de shockvriezer in het Sap Lab ook zijn, het is nooit hetzelfde als verse groenten eten. Er gaan nou eenmaal belangrijke voedingswaarde, zoals vezels, verloren. Maar dat wil niet zeggen dat het de beste aanvulling is van jouw dagelijkse ‘dieet’. Helemaal omdat je anders deze dosis vitamine en mineralen zou overslaan. Zeg nou zelf?

, Voldoende groenten binnenkrijgen d.m.v. sapjes!

Met één sapje per dag kan je rekenen op meer energie en een fit gevoel over de hele dag heen. Daarnaast is het praktisch onmogelijk om dagelijks zo’n variatie aan groenten binnen te krijgen door het te eten. Een geweldige uitkomst dus!

Variatie

Sapje heeft een flink assortiment aan sapjes met allerlei bijzondere combinaties. Je komt groenten tegen die je normaal niet tegenkomt in de supermarkt, maar wel bij de biologische boeren waar het bedrijf mee samenwerkt. Onze tip: bestel de groentensapbox, zo krijg je de meest gevarieerde ingrediënten binnen. Sommigen zijn lekkerder dan anderen, maar dat is natuurlijk met alles in het leven ;-).

, Voldoende groenten binnenkrijgen d.m.v. sapjes!

Detox

Heb je nou echt een heftig weekendje achter de rug of wil je gewoon wat afvallen? Dan kan je een detox doen. Sapje biedt een detox kuur aan en beloven een gezonde ‘reset’ van je lichaam en de mogelijkheid om flink wat kilo’s kwijt te raken. Je leeft 3, 5 of 7 dagen volledig op één sapje per uur en krijgt daarbij begeleiding. Een ideale start van je nieuwe gezonde levensstijl (want je moet het natuurlijk wel volhouden vriend) of gewoon een extra gezond momentje om je lichaam te ‘ontgiften’.

Check hier of de sapjes van Sapje ook wat voor jou zijn? Wat ons betreft is het een gezonde investering voor je lichaam en zijn op de redactie dan ook hooked!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sapje.
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…