Goodbye eiwitshakes… Wij drinken voortaan proteinebier!

CREDITS: Joybrau

Zei er iemand bier? Bij ons broertje Mellowed zochten ze uit wat de effecten zijn van drank op je sportresultaten en of je nou beter vóór of ná een avondje zuipen de sportschool in kan duiken. Of wanneer juist niet. Maar waar onze vrienden even geen rekening mee gehouden hebben is dat er vanaf nu ook bier mét extra eiwitten is. Banana-chocolate shakes zijn verleden tijd, wij trekken voortaan proteïnebiertjes open!

JoyBräu proteïnebier

Een heerlijk koude goudgele rakker na het sporten, het kan bijna niet beter. Toch wel! Een goudgele rakker met 21 gram eiwitten per flesje. En dat is exact wat je lichaam nodig heeft na een intense work-out.

De dames en heren van JoyBräu hebben dit geweldige idee opgepakt. Zij zijn aan de slag gegaan met een biertje, perfect voor na het sporten. En het fijne: er zit geen alcohol in, want alcohol gaat de spiergroei tegen. Zo heb je dus een pilsje en eiwitten waar zowel je spieren als jouw lever helemaal blij van worden. Ben je meer fan van de Radlers? No worries, ze hebben namelijk ook een variant op het biertje. Een alcoholvrij proteïnebiertje met grapefruit smaak.

We schreven al eens eerder over bier met extra eiwitten, er is namelijk een voorganger. Barbell Brew is ook een proteïnebier, maar dan mét alcohol. Lekker natuurlijk, maar niet doet je work-out meteen weer te niet.

proteïnebiertje, Goodbye eiwitshakes… Wij drinken voortaan proteinebier!

Bier met extra eiwitten

Waar een veel biertjes aardig vol calorieën zitten, valt dat bij dit bier wel mee. Er zitten slechts 135 calorieën in een flesje. Het past dus uitstekend tussen jouw overvolle prepschema. Vanaf nu eet je rijst en kip onder het genot van een proteïnebiertje.

Het goedje is al langer bekoop bij onze oosterburen, maar sinds kort ligt het ook in ons kikkerlandje in de schappen. We moeten je wel vertellen dat het niet goedkoop is. Een kratje van dit bier gaat je ongeveer zestig euro kosten. Maar je weet wat ze zeggen: wie mooi wil zijn moet pijn lijden. En dus ook de portemonnee.

Benieuwd naar dit prachtige product? Je kan het sportpils hier bestellen.

Proteïnebiertje