Zoenen als een baas: 6 tips waardoor ze nooit meer anders wil

Soms is een zoen gewoon een kus met een beetje tong. En soms is een zoen direct de aanleiding tot een hete portie seks. Het tweede is natuurlijk een situatie die je altijd wil creëren. Als je zoenen ziet als een bijzaak sla je de plank volledig mis. Je kunt zoenen beter zien als een intens moment met je date, vriendin of vrouw dat de aanleiding is tot iets moois. Als je het goed krijg je haar binnen enkele seconden in the mood.

Zo zoen je als een baas

Een zoenpartij is soms veel meer dan een gewoon een zoen. Er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Zoenen is goed voor de intimiteit van je relatie en het kan de aantrekkingskracht verhogen. Het is een kleine moeite om iets vaker je vriendin even goed vast te pakken en haar te verrassen met een goede zoen. En zo doe je dat:

Relax

Als je zoent met een trillende bovenlipje zal je nooit goed kunnen zoenen. Probeer dus alle stress die je hebt ervaren op een dag even los te laten en te genieten van het moment. Je kan jouw chick laten ontspannen door zachtjes over haar voorhoofd, de wangen, de ogen en haar kaak te strijken. Daarna streel je nog rustig over haar schouders en rug. Ze zal smelten als boter en alle zenuwen zijn vertrokken. Nu is de weg vrij een onbezorgde zoen. Die altijd 100 keer beter is dan een zoenpartij met een hoop kopzorgen.

zoenen
Foto: Andrea Piacquadio

Van beneden naar boven

Als we iets zeggen dan menen we het ook. Met van beneden naar boven werken bedoelen we ook écht vanaf beneden. Je voeten zitten namelijk vol met gevoelige, sensuele zenuwen. Maak daar gebruik van en geef eens een keer een voetmassage. Zet dus al je vooroordelen over voeten opzij en ga ervoor. Want zeg eens eerlijk: waarom zouden er anders mensen met een voet fetisj zijn?

Alles draait om oogcontact

Mocht je dit nog niet doorhebben dan heb je onder een steen gelegen. Er is namelijk niets intiemer dan langdurig oogcontact. Dus mocht je van plan zijn om je vriendin te gaan zoenen als jullie samen op de bank zitten, probeer dit eens:

  • Zorg ervoor dat jullie beide met gekruiste benen zitten;
  • Jullie knieën raken elkaar dan aan;
  • Pak haar hand vast op een subtiele manier;
  • Kijk haar vijf minuten lang aan;
  • De vonken vliegen er dan vanzelf vanaf.

Wedden dat je na deze vijf stappen de beste zoen ooit gaat krijgen?

zoenen
Foto: Henri Meilhac

Slow down

Take it easy als je gaat zoenen. Neem de tijd om de gehele mond van je vriendin te onderzoeken en waardeer elk gedeelte wat je tegenkomt. Wanneer je de hele situatie omarmt en rustig met passie zoent, dan wil ze nooit meer anders.

Vergeet niet te ademen

Vergeet niet diep te ademen heren. Als je begint met zoenen en je moet naar vier seconden alweer happen naar adem is heel het moment weg. Als je kort en bondig tussendoor ademt neemt dat elke vorm van intimiteit weg. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Je mag ook tijdens het zoenen diep inademen. Zo doe je dat: je stopt heel even met zoenen, maar laat je lippen nog wel op die van haar rusten. Daarna adem je diep in en herpakt de zoen met een diepe, lustige zucht. Zo heb je én weer meer adem én zwengel je de boel weer aan.

Geef alles wat je hebt en oefen

Zoenen is zo belangrijk voor je relatie dat je er echt alles uit dient te halen. Dat doe je door te oefenen waar je nog niet zo goed in bent. De makkelijkste manier om daar achter te komen is door open te zijn naar elkaar. Niemand weet beter wat je vriendin fijn vindt dan zijzelf, dus vraag naar haar mening en wat beter kan.

Als jullie daar samen zijn uitgekomen dan is het tijd om te oefenen. Want je weet het: oefening baart kunst. Dus probeer elk moment te pakken om een goede zoen uit te delen. Een zoen vol passie elke ochtend als je opstaat, een goede zoen als je naar het werk gaat en als je gaat slapen. Gewoon doen.

zoenen, Zoenen als een baas: 6 tips waardoor ze nooit meer anders wil
Foto: Devon Devine