Vrouwen en hun seksgedachtes

Seks is een onderwerp waar steeds minder taboe over bestaat. Er wordt openlijk over gepraat en mensen schamen zich steeds minder om toe te geven dat ze aan seks denken. Over het algemeen wordt gedacht dat alleen mannen aan seks denken en dat vrouwen hier heel anders in staan. Think again; het vrouwelijke geslacht denkt vaker aan de liefdesdaad dan wij denken.

Seks gedachtes van vrouwen komen vaker voor dan men denkt

Vrouwen en hun gedachte over seks zijn dus op een dag veel meer aanwezig dan men denkt. Zelf zijn ze hier niet van bewust en zullen waarschijnlijk zeggen dat ze maar een paar keer op een dag aan seks denken. Maar niets is minder waar.

seks gedachtes, Vrouwen en hun seksgedachtesLet’s talk about sex

Wanneer je de vraag ‘hoe vaak dacht je aan seks vandaag?’ voor je kiezen krijgt, is dit moeilijk te beantwoorden. We kunnen onszelf namelijk moeilijk herinneren hoeveel keer we die dag aan van bil gaan hebben gedacht. Of we willen niet toegeven hoe dirty onze mind is.

Tijdens een onderzoek wordt deze vraag dan toch gesteld en zeggen de mannen gemiddeld acht keer op een dag aan seks te denken en vrouwen zes keer.

Daarna zijn deze mannen en vrouwen gevraagd om een ‘golf tally counter’ om te doen. Telkens als de seks gedachte naar voren kwam, konden ze op de teller klikken. Wat bleek? Mannen dachten zo’n 34 keer op een dag aan seks en vrouwen klikte 19 keer op de teller.

Verschil

Vrouwen zijn dus niet zo onschuldig als het gaat om seks gedachtes. Oke, logisch dat het mannelijk geslacht er meer aan denken. Zij hebben namelijk een oerinstinct dat voortplantingsdrift heet. De één wat meer dan de ander, maar over het algemeen hebben alle mannen het. Daarnaast zijn mannen veel meer visueel ingesteld. Wanneer de man merkt dat hij opgewonden raakt wordt dit daar beneden op een stevige manier duidelijk.

Bij vrouwen is dit niet het geval. Daar is niet of nauwelijks te zien dat ze echt opgewonden zijn, ook al zijn ze dit toch echter vaker dan wordt gedacht. Dit heeft zowel de man, als de vrouw zelf, zelden in de gaten.

seks gedachtes, Vrouwen en hun seksgedachtes

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…