10 Tekenen dat je een legend bent in bed

We kunnen allemaal heel stoer doen, maar vrouwen bevredigen is niet per se heel makkelijk. Buiten de slaapkamer om gaat het vaak al mis: soms zeggen ze het één, maar bedoelen het tegenovergestelde. Dus wie zegt jou dus dat alle indrukken die je ín de slaapkamer van haar krijgt kloppen? Je zal het vast goed doen, tijger, maar check het toch maar even…

The ultimate checklist

1. Als jullie kussen, raakt ze snel opgewonden

Je herkent het nog wel van toen jullie net bij elkaar waren: elke kus van langer dan 1,3 seconde resulteert in een directe reactie van beide geslachtsorganen en waar mogelijk ook in een pot heftige seks. Heeft zij dit nog steeds? Dan doe je iets goed, jongen.

2. Let op haar ademhaling

Niet alleen onder de gordel zijn er veranderingen waarneembaar, als je goed bent heeft dit effect op haar volledige gesteldheid. Leer haar ademhaling kennen en je weet precies wat je moet doen en in welke fase ze is. Ben je hier totaal niet mee bezig, dan zal er ook weinig verschil in te merken zijn bij d’r en kun je één ding concluderen: you suck.

3. Je bezuinigt niet op het voorspel

Wij mannen zijn zo geprogrammeerd dat het voorspel allemaal heel leuk klinkt en zo, maar dat we het liefste zo snel mogelijk aan het echte werk beginnen. Vrouwen daarentegen, totaal niet. Voor de meeste vrouwen is het voorspel dan ook vele malen belangrijker en fijner dan de werkelijke penetratie. Er wordt vaak met percentages gesmeten, maar het is zeker dat er een flinke groep vrouwen is dat niet eens klaar kan komen van alleen penetratie. Denk jij dat je die nog nooit ontmoet hebt? Think again, mate.

, 10 Tekenen dat je een legend bent in bed

4. Je bent zelfverzekerd

Vrouwen kicken op zelfverzekerde mannen. Daarom faken ze soms ook. Als jij er intrapt dan geeft jou dit een goed gevoel, waardoor je automatisch beter wordt in bed. Wellicht krijg je het de volgende keer wél klaargespeeld.

5. Vrouwen vragen waar je die move geleerd hebt

“Holy shit, Tommie, waar heb je dat geleerd?” Een vraag die ik moeilijker te beantwoorden vind dan een gemiddelde wiskunde-examenvraag, maar gelukkig wel vaker voorgeschoteld krijg.

Sorry, moest ‘m maken.

6. Je moet het dekbed opnieuw strijken

De ademhaling is key, maar is niet het enige waaraan je kan zien dat je bedpartner het naar d’r zin heeft. Als haar lichaam, en vooral haar benen, trillen alsof ze naakt op de Noordpool staat, ze je naam schreeuwt en ze de lakens bij elkaar trekt, dan is de kans zeer groot dat je lekker bezig bent. Staan er vervolgens ook nog rode krassen op je rug? Dan mag je er zeker van zijn.

, 10 Tekenen dat je een legend bent in bed

7. Je FWB laat je maar niet met rust

Meestal houden Friends With Benefits-relaties op om twee redenen: een van de twee werd verliefd of een van de twee krijgt een relatie. Blijft ze je alsnog contacten, ondanks dat je allang hand in hand door de stad huppelt met je nieuwe vlam? Dan kan je daar twee conclusies uit trekken: 1. zij is écht een bitch, 2. jij bent écht een baas.

8. Ze wil meer

Als je er niks van bakt, dan trekt ze je echt niet aan je haren weer terug het bed in na één sessie. Logisch.

9. Je ex geeft openlijk toe dat de sex geweldig was

Als je ex nog seks met je wilt, kan dat twee dingen betekenen: 1. ze wil je gewoon terug en ze weet dat als ze zichzelf aan je aanbiedt, dat jij zwak bent óf 2. ze wil niks meer met je te maken hebben, maar je bent zo ongelofelijk goed in bed. Je weet dit zeker als ze dit ook nog eens openlijk toegeeft.

10. Ze is super flirterig achteraf

Als je meissie haar ogen niet van je af kan houden nadat de daad heeft plaatsgevonden, dan weet je eigenlijk genoeg. Ze is flirterig, aanhankelijk en kijkt je aan alsof jullie sinds gisteren pas ‘officieel verkering’ hebben. You know you got it man!

, 10 Tekenen dat je een legend bent in bed