Onderzoek wijst uit: dit vinden we echt van een trio

CREDITS: Dainis Graveris

Een trio met twee beeldschone dames: menig man heeft hier waarschijnlijk weleens over gefantaseerd. Toch zijn er ook genoeg mensen die een trio helemaal niks vinden. Onze generatie is openlijker over seks dan ooit tevoren. In een tijdperk waar Tinder en Instagram je in no time in contact laten komen met anderen, is casual sex hipper dan ooit.

Wat vinden we nou van een trio?

Maar in de categorie ‘sex’ zijn er ook onderwerpen waar we het nog niet vaak genoeg over hebben. Hierbij kan je denken aan orgies en trio’s, terwijl we het ook niet vaak over toys hebben met anderen. Als je een penisring óf ander apparaatje gebruikt, dan zwijg je daar waarschijnlijk over. Een aantal Canadezen dachten daar ook zo over en zijn op onderzoek uitgegaan.

Het onderzoek was anoniem en zo was het een stuk makkelijker om hier aan mee te doen. Je schreeuwt het natuurlijk niet direct van de daken als je ervan houdt om gedomineerd te worden. We zien ons seksleven nog vaak als iets dat tussen vier muren blijft. Terwijl je tegenwoordig met open armen wordt ontvangen bij de Kamasutra-beurs.

trio
Foto: Dainis Graveris

Welke houding hebben wij tegenover een trio?

De jongere generatie staat steeds sneller open voor iets wat niet lijkt op de traditionele 1 op 1-manier van seks. Zo blijkt uit het onderzoek. Tijdens het onderzoek vroegen ze naar de houding van mannen en vrouwen was tegenover een trio.

Er werd gevraagd om een cijfer tussen de 1 en 7 te geven. De 1 staat voor een negatieve houding tegenover een threesome en de 7 voor een positieve houding. Wat blijkt? Wij mannen worden nét iets enthousiaster van een trio met een gemiddelde van 4,3. De dames daarentegen zitten net op een 3,2. Dit wil dus zeggen dat het merendeel van de vrouwen negatief tegenover een trio kijkt.

Trio
Foto: Alex Azabache

Wie durft ?

Er werden tijdens deze vraag twee verschillende opties gegeven. Situatie A: een trio van twee mannen en één vrouw & situatie B: een trio van twee vrouwen en één man. Mannen gaven situatie A een gemiddelde van 2,7 en situatie B een 5,1. Dat resultaat is natuurlijk best voor de hand liggend. Mannen hebben liever een threesome met Yolanthe Cabau en Geraldine Kemper, dan met Arnold Schwarzenegger en Pamela Anderson.

Vrouwen staan heel gemiddeld tegenover situatie A en B. Ze hebben geven voor een trio met twee mannen een 2,6 en 2,5 voor een trio met een vrouw en een man. Het merendeel van de vrouwen heeft dus helemaal geen behoefte om deel te nemen aan een threesome.

De vrouwen die wel in zouden zijn voor een trio, zijn de echte heldinnen. Wisten we maar welke vrouwen er voor openstonden. Helaas was het onderzoek was geheel anoniem. Better luck next time.

trio
Foto: JPphotoMIAMI