Hieraan kan je herkennen dat ze in je broek probeert te komen

Je hoort het vaak over mannen, ze gaan op dames af met maar één ding in gedachten: actie. Maar dit is al lang niet meer alleen maar weggelegd voor ons geslacht, het is (gelukkig) volledig sociaal geaccepteerd dat vrouwen ook af en toe op zoek zijn naar een verzetje. We hebben allemaal behoeftes!

Het is voor de lady in kwestie dus zaak dat ze iemand vindt die haar na een gezellig avondje van Wippenstijn te zijn gegaan, niet telkens blijft contacten omdat hij meer wilt. Daarom is het goed om te herkennen dat ze alleen maar uit is op een avondje vogelen.

5 Tekenen dat ze uit is op seks

1. Ze stelt je niet voor aan haar vrienden

Je hebt een leuk meisje ontmoet op een festival of je bent al een tijdje met haar aan het teksten of zelfs daten, maar haar vriendinnen heb je nog niet gezien? Slecht nieuws, papi. Tenminste als jij meer wilt dan alleen maar af en toe de motor smeren.

2. Ze is behoorlijk oversekst

Wat leven we toch in een heerlijke tijd. Vrouwen zijn al lang geen slet meer als ze wat meer dan het ‘gemiddelde aantal’ mannen op bezoek hebben gehad en kunnen er openlijk voor uit komen dat ze ook gewoon behoeftes hebben. Zoals het hoort. Maar meiden die élk gesprek weten te turnen, zodat het weer over rampetampen gaat, die hebben hoge nood. Dan is aan jouw de vraag: ben jij haar ridder met de grote lans?

Seks2

3. Je eerste dates waren pizza bij haar thuis

Een chick die je voor de eerste date uitnodigt om midden in de nacht pizza te eten bij haar thuis, heeft meer trek in iets anders. Nodigt ze je voor de tweede keer voor eenzelfde date uit, dan weet je het zeker: ze gebruikt je. Maar laten wij mannen de moeilijkste niet zijn en daar prima in mee kunnen gaan. Maar niet verliefd worden hè!

4. Ze voegt je niet toe op social media

Al meerdere dates gehad, waarvan er bij allemaal genummerd werd? Maar ze wil geen vriendjes met je worden op Facebook of is totaal niet geïnteresseerd in je soepele foto’s van je vakantie op Kos? Dan heeft het toch te maken met dat apparaat in je broek. En dan heb ik het niet over je telefoon.

5. Ze zit letterlijk in je broek

Het is 2.45 uur en je staat in de lokale bar-dancing, heel veel meiden zijn er niet meer, maar met één van de dames die er nog zijn ben jij even lekker aan het eye-ballen. Het duurt niet lang voordat ze met je komt dansen. Van dansen komt schuren, van schuren komt zoenen en voor je het weet zit haar hand in je broek. En het is nog niet eens 3.00u?Dan kan je er alvast vanuit gaan dat dit meisje niet per se van plan is om jou in de toekomst voor te gaan stellen aan haar ouders…

Seks3