Feitjes die je wilt weten over vrouwelijke orgasmes

Om te voorkomen dat een vrouw haar orgasmes faket, kan je jezelf hier even goed inlezen over vrouwelijke orgasmes. Het kan zijn dat je al een ware seksgod bent tussen de lakens, maar extra kennis kan nooit kwaad.

In dit lijstje zal je een aantal dingen tegenkomen waarvan je waarschijnlijk nog niet gehoord hebt. Naast de punten uit deze lijst is het natuurlijk ook van belang dat je zelf ook de nodige skills in huis hebt om dit te laten slagen.

vrouwelijke-orgasmes-4

Dit moet je weten over vrouwelijke orgasmes

1. Hogere pijngrens tijdens de seks

Een onderzoek uit Journal of Sex Research laat ons weten dat er minder pijn gevoeld wordt tijdens de seks. Tijdens de climax schiet de drempel qua pijn bij vrouwen omhoog met 107%, wat ook aanhoudt tot tien minuten na de seks. Maak je dus geen zorgen over rode billen, een corrigerende tik kan ze blijkbaar prima hebben.

2. Condooms maken geen verschil

Om verwarring te voorkomen; condooms maken wel degelijk verschil op het gebied van kinderen krijgen. Ook met SOA’s ontvangen kan een condoom wel het nodige verschil maken. Op het gebied van de intensiteit van haar orgasme maakt het echter niet uit. Of er nou een hoesje om zit, als je je best doet kan ze in beiden gevallen prima klaarkomen.

3. Tepelorgasmes

Hoe sommige vrouwen een ware struggle ervaren bij überhaupt een orgasme ervaren, zijn er ook vrouwen die zelfs orgasmes krijgen doordat iemand aan haar tepels zit. Het leven is toch ook oneerlijk hè? Zodra tepels prikkels krijgen komt namelijk het stofje oxytocine vrij en dit kan resulteren in het samentrekken van vaginale spieren. De bloedtoevoer na de vagina wordt gestimuleerd en voor sommige vrouwen is dit genoeg om haar climax te bereiken.

vrouwelijke-orgasmes-3

4. Zoek de G spot

Niet elke vrouw heeft een G-spot, waardoor dit misschien een lastig verhaal wordt. De grootte en plek is bij elke vrouw anders, maar meestal werkt het volgende trucje. Doe één, twee, drie of vijf vingers in haar vagina, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Vervolgens moet de handpalm naar de navel gericht zijn en je vingers moeten buigen zodat ze de vaginawand raken. De zoektocht naar de G-spot is niet gigantisch groot, want hij zit zo’n drie tot vijf centimeter in de vagina.

5. Clitoris stimuleren

De clitoris bij een vrouw is zeker geen kattenpis. Dit deel van de vrouw heeft maar liefst 8000 uiteinden van zenuwen, erg gevoelig dus. Meer dan 70% van de vrouwen heeft deze stimulatie nodig om een orgasme te krijgen. Blader bij gebrek aan kennis even het Kama Sutra boekje door om te kijken met welke standjes de clitoris het beste kan stimuleren.

6. Voorspel is key

Orale seks is het grootste succes tot vrouwelijke orgasmes. Om deze reden mag het voorspel niet ontbreken als je haar echt wilt plezieren. De orgasmes die volgen, zullen ook sneller volgen, omdat de bloedtoevoer al in gang is gezet. Het is natuurlijk niet mis als je haar versteld doet staan van jouw skills om haar vaker klaar te laten komen.

vrouwelijke-orgasmes-1

7. Leeftijd maakt verschil

Ouder worden heeft op seksueel gebied best veel voordelen. Zo blijkt dat mensen op oudere leeftijd de beste seks van hun leven hebben. Vrouwen die vaker het bed in zijn gedoken, hebben meer ervaring en zelfvertrouwen, waardoor orgasmes intenser zijn.

8. Glijmiddel

Uit een onderzoek van Indiana University’s Center for Sexual Health Promotion is iets interessants naar voren gekomen. Zo blijkt dat 50% van zowel de mannen als vrouwen een betere ervaring heeft bij het gebruik van glijmiddel. Glijmiddel zorgt voor makkelijkere orgasmes en is dus zeker een aanrader om aan te schaffen. Lekker glijden samen.

9. Sokken

Last but not least. Met sokken bedoelen we niet de doorzichtige sok, maar daadwerkelijk sokken voor je voeten. Vrouwen raken uiteraard niet opgewonden van sokken, maar de dames zijn vaak not in the mood door koude voeten. Volgens een Nederlands onderzoek kreeg 50% van de vrouwen een orgasme zonder sokken en maar liefst 80% met sokken aan.Fifty Shades Of Grey is er niks bij. Scheelt ook weer met aankleden, omdat ze niet alle kanten op geslingerd worden.

vrouwelijke-orgasmes-2

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…