Hoe je casual sex hebt als een gentleman

We kunnen allemaal eerlijk toegeven dat we soms gewoon zin hebben in casual sex. Gelukkig ben jij niet de enige en tegenwoordig zijn er ook genoeg vrouwen die hier wel voor in zijn. Je hoeft dus niet altijd de eikel te zijn die iemand na een paar keer simpele seks dumpt. Het kan ook gewoon casual en in stijl. Hoe? Dat vertellen wij je graag.

Casual sex? Zo doe je dat, zonder dat het fout gaat.

Choose wisely

De grootste fout die veel mannen maken is het kiezen van de verkeerde fuck-buddy. Anno 2018 zijn er genoeg vrouwen die alleen uit zijn op seks, geen zin hebben in complicaties en niet meteen een relatie willen. Een aantal voorbeelden met wie je het vooral niet moet doen: je collega, het meisje dat een crush op je heeft, die gestoorde chick en met stipt op nummer 1: je ex. Als je daar aan begint vraag je gewoon om problemen.

Wees duidelijk

Wees vanaf het begin duidelijk wat je van haar wil. Geef haar geen valse hoop en onthoud dat jij alleen seks wil. Praat niet over intense dingen als gevoelens en emoties, maar houd het casual en oppervlakkig. Ga niet de charmante perfect boyfriend uithangen om haar in bed te krijgen. Is zij er niet voor in? Let it go. Er zijn genoeg andere vrouwen die wel in zijn voor casual sex.

Respect

Respect is the key. Of je nou op zoek bent naar een serieuze relatie, een one night stand of casual sex, wees altijd respectvol. Zodra zij zich ondergewaardeerd voelt, zal het voor jullie beide niet heel gezellig zijn. Je bent intiem met iemand, dus behandel haar gewoon zoals jij ook behandeld zou willen worden. Dit houdt in: wees niet onbeschoft, wees duidelijk wat je van haar wil en zorg dat jullie het allebei naar jullie zin hebben. Ze is niet jouw seksslaaf, dus laat haar niks doen wat ze zelf niet wil en wees niet egoïstisch qua seks – geef haar ook haar pleasure

Ken de grens

Af en toe seks hebben zonder complicaties en verplichting is fantastisch, maar zorg dat je de grens tussen casual sex en een relatie kent. Zodra een van de twee die grens gaat, geef je elkaar het gevoel meer te willen en dan begint de ellende. Het is prima als ze bij je wil blijven slapen – je hoeft haar niet om 5 uur ’s nachts nog naar huis te sturen – maar knuffel dan niet met haar in je slaap en maak geen ontbijt. Ook hoef je haar niet te zien buitenom jullie pleziertjesuurtjes. Zodra jullie samen koffie of een biertje gaan drinken zonder seks, is dit een date, wat zij wellicht kan zien als het begin van een relatie. En zodra ze over je praat als haar ‘vriendje’ tegen haar vriendinnen kan je maar beter afstand nemen – run! 

The break up

Als je om de een of andere reden wil stoppen met de casual sex kan je hier het beste zo snel mogelijk eerlijk over zijn. Wees gewoon fatsoenlijk, straight to the point en eerlijk. Je hoeft niet te gaan liegen om haar gevoelens te sparen, maar je hoeft ook niet uitgebreid te vertellen dat je smoorverliefd bent op je buurmeisje en daarom niet meer door kan gaan met haar. Zeg gewoon dat je er geen zin meer in hebt, geen tijd meer voor hebt of wat de reden dan ook mag zijn. Omdat er – als het goed is – niet te veel emoties in het spel zijn, zal er na de ‘break up‘ geen moeilijke vragen komen over waarom en wat nu.

Meer? Dit zijn de regels omtrent friends with benefits.

casual sex, Hoe je casual sex hebt als een gentleman