Met deze trucjes in bed maak jij elke vrouw blij!

We denken allemaal te weten waar vrouwen allemaal op kicken. Maar welke bed trucjes kunnen ze nou écht waarderen? Hoe versier je een vrouw nou écht? Natuurlijk is het bij elke vrouw anders, maar in grote lijnen zijn er toch een aantal dingen waar een vrouw wild van wordt.

Laten we ook niet vergeten dat vrouwen makkelijk kunnen faken, dus wie weet doe je het al jaren fout. Eén manier is om het haar simpelweg te vragen. De andere manier is dit artikel doorlezen. Wij hebben het namelijk even nagevraagd en voor je op een rijtje gezet: bed trucjes waar vrouwen blij van worden.

bed-trucjes-1

Bed trucjes

Voorspel

Het is algemeen bekend dat een vrouw even de tijd nodig heeft. Even acclimatiseren en in the mood komen. Sla daarom vooral nooit het voorspel over en neem er ook zeker de tijd voor. Jullie merken allebei vanzelf wanneer jullie hitsiger worden (lees: zij hitsiger wordt). Op dat moment sla je toe.

Zoenen

Bij het voorspel komt natuurlijk ook zoenen kijken. Zonder zoenen komt een vrouw moeilijk in de stemming. Je wilt ook niet als een of andere perv haar ineens betasten, zonder dat je weet of ze het wel echt wilt. Dus hou als vuistregel dat ze minstens 10x zo lang en zo veel wil zoenen als jij. Doe je dit niet, dan kan je beter met je eigen vuistje afspreken.

bed-trucjes-5Een clit is geen plaat

Je staat niet achter de draaitafels, dus het is ook zeker niet nodig om haar clit te behandelen als langspeelplaat. DJ’s heeft Nederland genoeg. Ga er vakkundig en met respect mee om, want ze is behoorlijk gevoelig. Elke vrouw is anders en haar vriendin daar beneden heeft ook een persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Aandacht voor de tepels

Borsten zijn fijn. En dat vinden vrouwen ook. Vooral als jij eraan zit, maar wel met mate. Er hoeft niet gedraaid of hard gebeten te worden, tenzij ze er specifiek om vraag. Wederom zijn tepels erg gevoelig en moeten deze ook met de nodige aandacht behandeld worden. Geduld is hier ook weer key.

Ruig is oké

Ondanks het voorspel en de passie, kunnen de dames ook een wilde activiteit waarderen. Soms neemt de lust het even over en dan is het onmogelijk om kalm te doen. Probeer dit ook aan te voelen, want als ze dit wilde gedoe allemaal minder waardeert, dan merk je dat meteen.

bed-trucjes-2

Pillow talk

Lees: dirty talk. Het ligt er een beetje aan in welke fase jullie samen zitten. Als het een intense en wilde avond is mag je best wat vunzige dingen haar kant op gooien. Bij een intiemer moment zal ze het niet appreciëren als je ineens volle bak aan haar haren trekt en iets als ‘vieze trut’ roept. Nergens voor nodig!

Macht

De machtspositie is erg belangrijk. Of jij hem nou de ene keer hebt en zij de andere: als niemand het voortouw neemt, kan het nooit echt spannend zijn. Wissel dit een beetje af, want na een lange werkdag vind ze het vast niet erg om achterover te leunen en jou bezig te zien met je bed trucjes.

bed-trucjes-3

Klaarkomen

Niet elke vrouw komt even makkelijk klaar en daar heeft ze zich waarschijnlijk al bij neergelegd. Natuurlijk blijft dit een uitdaging en zij zal de effort ook waarderen. Echter is het voor haar ook fijn om te zien dat jij ervan kan genieten.

Bijkomen

Niks is fijner dan samen uitgeput en nog hijgend in bed liggen. Het vuurwerk spatte er vanaf en jullie mogen hier best even van bijkomen, elkaar aankijken en glimlachen. En misschien zelfs voor ronde twee gaan. En misschien ook niet. Maar het moment van closen is erg intiem en belangrijk for the ladies.

bed-trucjes-4