8 dingen waar vrouwen opgewonden van raken

CREDITS: Velizar Ivanov

Als man is het vaak niet heel moeilijk om in the mood te raken. Bij het aanzicht van een goed gevormde perzik in de supermarkt of twee meloenen die nét verkeerd tegen elkaar liggen is je kleine heer er soms al klaar voor. Bij vrouwen zit dat net wat anders. Grote kans dat je het regelmatig meegemaakt hebt: jij hebt er zin in om er flink tegenaan te gaan, maar je vriendin ziet het niet zo zitten. Onbegrijpelijk natuurlijk, maar er zijn manieren om daar verandering in te brengen. Bij deze acht dingen waar vrouwen opgewonden van raken.

Dingen waar vrouwen opgewonden van raken

1. Stuur haar een ‘sext’

Niet eentje waarin je gedetailleerd beschrijft wat je allemaal wil doen met haar, maar juist een subtiele. Eentje waarbij je voldoende aan haar verbeelding over laat. Een goed voorbeeld van zo’n berichtje is een simpele: ‘Ik heb zin in je’ of ‘Je wil niet weten wat ik met je ga doen als ik thuis ben’. Hiermee geef je niet te veel weg, dit zorgt ervoor dat zij haar eigen fantasie de loop kan laten gaan over wat je met haar gaat doen. Zo zorg je ervoor dat ze zichzelf onbewust meer opwindt.

2. Zorg dat ze zich gewild voelt

Als er één ding is waar vrouwen opgewonden van raken, is het wel waardering. Er is geen vrouw zo klaar voor seks, als een vrouw die zich sexy en gewild voelt. Zorg dus dat je haar laat merken hoe graag je haar wil. Geef haar complimentjes, behandel haar alsof ze het lekkerste ding is dat je in je leven gezien hebt, geef haar aandacht en raak haar aan. Ga bijvoorbeeld achter haar staan als ze haar make-up doet en sla je armen om haar heen of kus haar nek. Dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat ze zich sexy voelt, met als resultaat dat de kans op seks aanzienlijk vergroot.

3. Kus haar

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van de erogene zones van de vrouw. Als je wil dat een vrouw opgewonden raakt, is lekker zoenen een grote stap in de goede richting. Er zijn verschillende manieren om zo’n kus in te zetten. Als je in een relatie zit wijst het waarschijnlijk voor zich. Na een date kan het echter lastig zijn. We hebben een aantal manieren voor je op een rijtje gezet.

  • De driehoekmethode. De driehoekmethode is een bewezen methoden om seksuele spanning op te bouwen en de kans op een zoen te vergroten. Bij de driehoekmethode staar je eerst in haar linkeroog, dan in haar rechteroog en dan naar haar lippen. Doe dit voor een minuutje of twee, en dan zou ze kennelijk vanzelf onbewust de neiging krijgen om je te zoenen. Of erop voorbereid zijn dat je haar wil zoenen. Als ze overigens vraagt waarom je naar haar mond kijkt, moet je ook gewoon zeggen dat je haar wil zoenen. Lekker direct.
  • Een andere manier om te testen of ze je wil zoenen, is om haar een kus op haar wang te geven. Maar dan dichtbij haar lippen. Als ze wegdraait, weet je genoeg. Dan moet je overigens niet weg schrikken, maar gewoon nog één kus op haar andere wang geven. Dan lijkt het ook niet alsof jij je afgewezen voelt. Awkward moment avoided. Als ze echter voor je lippen gaat, weet je dat je solid zit en is het tijd voor het echte werk.
  • Trek haar bij haar heupen naar je toe. Hele effectieve manier waarmee je vooraf aangeeft dat je haar gaat zoenen en tegelijkertijd dominantie uitstraalt, zonder ongemakkelijk twijfel moment. Wel alleen doen als je zeker weet dat ze je terug wil zoenen.

4. Dirty talk

Een hele goede verbale manier om haar op te winden, is een beetje dirtytalk. Ook hierin zijn verschillende levels. Op een date kun je dit doen door het gesprek op een subtiele manier naar seks te brengen. Niet per se seks tussen jullie twee, maar gewoon een seksfeit of zo. Sekspraat kan echter ook als jullie elkaar al goed kennen héél opwindend zijn voor een vrouw. Het is dan juist sexy om wél gericht te praten over seks tussen jullie. Dat je haar naakt wil zien, wat je met haar wil doen: noem het maar op. Het gesprek naar seks toe leiden en haar aankijken terwijl je ‘schaamteloos’ over seks praat kan héél goed zijn werk doen.

vrouwen opgewonden, 8 dingen waar vrouwen opgewonden van raken
Foto: Tofros.com

5. Raak haar aan

Leg je arm om haar heen in het openbaar, geef haar een snel kusje of streel haar nek: allemaal dingen die je kunt doen waardoor ze vast warm loopt voor later op de avond. Opwinden is bij vrouwen anders dan bij mannen. Het is iets wat eigenlijk al in de ochtend begint, je kunt haar dan ook helemaal gek maken door haar gedurende de dag te laten merken dat je aan haar denkt. Maar ook door haar te kriebelen als je met haar op de bank ligt, aandacht te besteden aan haar erogene zones zonder meteen erop te duiken én eigenlijk gewoon de indruk wekken dat je je handen niet van haar af kunt houden. Deze tip werkt trouwens niet wanneer je op bezoek bent bij je schoonouders, mocht je jezelf dat afvragen. Maar tijdens date night zul je merken dat ze véél meer in de mood raakt wanneer je niet pas last minute besluit om haar te laten merken dat je haar wil.

6. Toon dominantie

Er zijn niet veel dingen waar vrouwen zo lekker op gaan als mannelijkheid en dominantie. Neem dus initiatief, wees niet bang om de leiding te nemen en wees verbaal over wat je wil. Ook tijdens de seks is dit erg belangrijk. Als je namelijk vóór de daad de grote man uit gaat hangen, maar tijdens een beetje onzeker overkomt, kan dit een grote afknapper zijn. Het kan érg opwindend zijn voor een vrouw wanneer je haar bijvoorbeeld tegen een muur duwt, of haar vertelt wat ze moet doen. Ook voordat jullie de slaapkamer betreden kun je dominantie tonen door deuren voor haar open te houden, je arm om haar heen te slaan en haar naar je toe te trekken. Ga overigens niet de holbewoner uithangen, dit kan weer respectloos overkomen.

7. Plaag haar

Meisjes plagen, kusjes vragen. Geen uitspraak klopte ooit beter. De meeste vrouwen houden wel van een beetje teasen. Zo wel binnen de muren van de slaapkamer, als erbuiten. De key bij plagen is om niet beledigend te zijn, maar juist humor te tonen. Plagen is één van de beste manieren van flirten, mits je het goed aanpakt. Dus niet plagen met haar dikke reet, maar plagen door een grappige bijnaam te verzinnen of haar uit te dagen. Met bijnaam bedoelen we geen koosnaampjes als ’toetje’ of ‘duifje’, dit is pas iets voor op een véél later stadium. Of gewoon nooit. In de slaapkamer kun je haar plagen door bijvoorbeeld haar armen in bedwang te houden, over haar erogene zones heen te strelen, de seks expres uit te stellen en ga zo maar even door. Je maakt haar hier gegarandeerd helemaal gek mee.

8. Spooning leads to forking! 

En last but not least: de meeste vrouwen houden veel van knuffelen. Trek haar tijdens het kijken van een film tegen je aan, aai haar armen, vertroetel haar en zorg dat ze zich op haar gemak voelt bij je. Luister naar haar verhalen, geef haar aandacht en take it slow. Zorg ervoor dat de setting juist is, steek een kaarsje aan of zet een typische romantische vrouwenfilm op: je zult zien dat het bij vrouwen heel goed werkt om lief te zijn. Ze zal dan veel sneller in de mood komen dan wanneer je na je werk thuis komt, je broek op je enkels laat zakken meteen bovenop haar duikt. Aandacht, aandacht, aandacht. We beloven je dat het zich goed terug zal betalen.

vrouwen opgewonden, 8 dingen waar vrouwen opgewonden van raken
Foto: Toa Heftiba