Drie Samsung Galaxy S10 smartphones en opvouwbaar model gepresenteerd

Samsung heeft gisteravond drie nieuwe Galaxy S10-modellen gepresenteerd. Naast deze drie nieuwe modellen presenteerde het merk ook een smartphone met opvouwbaar scherm, de Galaxy Fold. De vier nieuwste modellen werden onthuld tijdens een Samsung evenement in New York.

Dit zijn de nieuwste Samsung Galaxy S10 modellen

Samsung Galaxy S10

De Galaxy S10 lijkt aan de buitenkant erg veel op het S9 model van vorig jaar. Het scherm is alleen wel wat groter en de randen zijn wat dunner. Alle drie de S10 smartphones zijn voorzien van een gat in het beeldscherm voor de frontcamera. Het standaard S10 model heeft een oled-scherm van 6,1 inch met een beeldverhouding van 19 bij 9. De camera heeft een telelens met twee keer optische zoom en een groothoeklens. Hierdoor kun je een beeld in 123 graden vastleggen.

Galaxy S10+

Het tweede model dat werd gepresenteerd is de Samsung Galaxy S10+. Deze grotere variant van de S10 heeft een oled-scherm van 6,4 inch. Het toestel heeft daarnaast drie camera’s aan de achterkant en een dubbele cameralens aan de voorkant.

De S10 schaf je aan vanaf €899 en je kunt hierbij kiezen uit de kleuren zwart, wit en groen. Het S10+ model begint bij €999 en de kleurkeuze is hetzelfde. Het duurste model heeft 1 TB opslagruimte en gaat je €1.599 kosten.

Galaxy S10e

Het derde model in de reeks is de S10e, een toestel zonder gebogen scherm maar met een plat oledscherm van 5,8 inch. Het toestel heeft onzichtbare randen en, net zoals de andere twee modellen, een gat in het scherm voor de camera. De S10e koop je voor €749 en je kunt hierbij naast zwart, wit en groen ook voor een geel toestel kiezen.

Alle drie de S10-modellen komen op 8 maart uit. Ga jij voor de Galaxy S10 of kies je toch liever voor een iPhone XR abonnement?

Galaxy Fold

Naast de drie S10 modellen presenteerde Samsung tijdens het evenement ook de Galaxy Fold: een opvouwbaar model dat ook als tablet te gebruiken is. Wanneer je het toestel inklapt is hij 4,6 inch, uitgeklapt is hij 7,3 inch. Wanneer je het scherm uitgeklapt gebruikt is het mogelijk om drie apps tegelijkertijd te gebruiken. Op dit moment zijn er al meerdere apps die het opvouwbare model ondersteunen, waaronder Whatsapp, Google Maps en Netflix.

Het toestel is voorzien van drie camera’s aan de achterkant, twee aan de binnenkant en één aan de voorkant. Ga er dus maar vanuit dat dé perfecte selfie maken met die toestel een eitje wordt.

De Galaxy Fold is vanaf 3 mei verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, groen en blauw. Je mag er een aardig centje voor neertellen, namelijk €2000.

 

header samsung galaxy S10