VANGUARD V85 Design Challenge

CREDITS: Moto Adonis

Vanguard houdt een motor ontwerpwedstrijd naar aanleiding van hun nieuwe V85 Jeans. De deelnemende teams mogen all out gaan, maar er zijn wel een aantal regels waar ze zich aan moeten houden. Zo moeten ze uit gaan van een Moto Guzzi V85 TT motorfiets en moet de motor zowel bad assness als verfijning uitstralen. Een moeilijke opgave, maar de Vanguard V85 Custom Design Challenge zorgt ervoor dat deelnemende teams het onderste uit de kan moeten halen.

De VANGUARD V85 Design Challenge is van start!

Het winnende ontwerp van de V85 scrambler zal worden gebruikt tijdens foto- en videoshoots en zal het nieuwe paradepaardje van Vanguard worden. Bij Vanguard maken ze al jaren moderne en casual kleding waarbij vakmanschap en authenticiteit voorop staan. De motor moet dit dus ook uitstralen. Al eerder schreven we over Moto Adonis met hun mokersdikke custom bikes. Zij doen ook mee met deze wedstrijd met een heel dik ontwerp!

Moto Adonis

Moto Adonis bouwt voor iedere klant een motor geheel naar wens. Wil je een Scrambler, Bobber of Café Racer dan ben je hier aan het juiste adres. Zij weten hoe je een oude stoffige BMW GS ombouwt tot de custom bike van jouw dromen. Maar ook voor tuning en revisie kun je bij hen terecht. Heb je jouw droommotor, maar heeft ie wat extra power nodig en mag hij wat harder schreeuwen? Dan kan Moto Adonis voor jou een MAD Exhausts onder jouw fiets hangen! Wel even de klep sluiten als je de straat in brult!

Moto Guzzi V86 TT x Moto Adonis

Het ontwerp wat ze hebben ingeleverd ziet er echt wel gruwelijk uit! Voor de samenwerking met Vanguard voor de V85 TT maken ze gebruik van de modernste technieken. Voor het houtwerk wordt een computergestuurde frees gebruikt. Zo kunnen ze de houten delen perfect symmetrisch maken. Het zadel wordt voor deze motor met de hand gemaakt en de stuurhendels worden niet op de kroonplaat bevestigd. Zo kunnen ze een V maken van de stuurhendels, die natuurlijk weer slaat op de V van Vanguard.

Dit is de omgebouwde motor! Vind je dit ook een hele brute machine? Stemmen doe je hier!

 

VANGUARD V85

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…