Deze next-level barn finds zijn letterlijk uit de kunst

CREDITS: The Dizzy Viper

Geregeld zien we barn finds viral gaan. Bijvoorbeeld als er weer oude, verslonsde supercars zijn gevonden op een boerderij in Minnesota. Of in Idaho.

Dat betekent dus dat mensen het tof vinden om te zien. Niet zo gek ook, want hoezo laat iemand peperdure auto’s zo wegrotten?

Deze barn finds zijn ongekende kunststukjes

De Italiaanse 3D-artiest The Dizzy Viper – echte naam: Fabian Oberhammer – speelt in op deze barn finds met viralpotentie. Nee, hij gaat niet elke boederijgarage af, maar hij maakt de barn finds gewoon zelf. Dat doet hij door middel van renders: digitale 3D-afbeeldingen waarbij geen camera aan te pas komt.

Viralpotentie goed ingeschat

Dizzy heeft de eerdergenoemde viralpotentie goed ingeschat, want zijn gemaakte barn finds worden door de grootste jongens in de mediawereld. Zo maakten volgers van HighSnobiety al kennis met de Italiaan en kwam hij in het lijstje ‘Most Influential 3D Artists’ van Expert Photography.

Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden, in deze situatie al helemaal. Check hier de unieke van beelden van The Dizzy Viper en laat ze tot verbeelding spreken!

Source: