Nu al iconische dronevideo: met 350 km/u achter Verstappen aan

CREDITS: Red Bull Content Pool

De seizoenopener van de F1 staat voor de deur. Als bandenopwarmertje besloot onze eigen Max Verstappen op Silverstone.rondjes te maken, gefilmd door de snelst vliegende drone ooit.

En dat levert ongekende beelden op. Doordat de drone, van Nederlandse makelij, een topsnelheid van boven de 350 km/u kan aantikken, hield de topcoureur bij.

Dutch Drone Gods x Red Bull

Daar is Dutch Drone Gods verantwoordelijk voor. De knappe koppen uit ons kikkerlandje kunnen zo Wegmisbruikers een hele nieuwe lading geven. Want die beelden, die slaan nergens op. Zó dik.

Verstappen-season

Het finetunen van het product werd gedaan in samenwerking met Red Bull. De drone is niet alleen pijlsnel, maar levert ook nog eens kraakheldere beelden. Naast dat de drone Verstappen kan bijhouden op het Britse circuit, wint-ie ook nog eens een drag race van David Coulthard. Impressive. 

Misschien moeten we de drone dan maar als concurrent van Verstappen zien. Want alle seinen staan op groen voor wéér een dominant seizoen van de gouden combinatie Max-Red Bull. Dit weekend moet je overigens even scherp zijn als hem: de race in Bahrein vindt namelijk zaterdag plaats. Normaal gesproken zijn de Grands Prix altijd op zondag, maar door de ramadan is het een dagje naar voren geschoven. Mooi, want vanaf morgen is er dus al actie op de baan.

Check hieronder nog wat indrukwekkende stills van Red Bull en Dutch Drone Gods. Alvast een heerlijke opwarmronde.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…