Deze dikke Lexus IS 350 F Sport is ontworpen door gamers

CREDITS: Lexus

Een potje gamen kan voor de benodigde dosis ontspanning zorgen, al helemaal met de boys. Voor de liefhebbers onder ons uit deze wereld is Twitch een bekende plek waar gamers live voor publiek spelen. Lexus heeft gebruik gemaakt van deze plek voor wel iets heel aparts, het ontwerpen van een gaming auto. Het publiek bestond uit ruim 500.000 mensen en deze konden stemmen voor de keuzes van het design om zo tot een gamersdroom auto te komen. En dat is nog flink goed gelukt ook.

Deze dikke Lexus IS 350 F Sport is ontworpen door gamers

Het publiek heeft dus ontzettend veel kenmerken van de auto mogen bepalen. Het liep uiteen van kiezen van een wrap tot het ontwerpen van een custom PC. “The Twitch community dives headfirst into their passion of gaming, just as we did in designing the new 2021 Lexus IS as a pure expression of a sports sedan,” zegt het marketinghoofd van Lexus. Deze passie is zeker terug te zien in deze sportwagen.

Lexus
Foto: Lexus

De auto

Het belangrijkste element van deze unieke bolide is toch wel de PC. Deze is te vinden in de kofferbak van de auto en zorgt ervoor dat de bijrijder een stevig potje kan gamen in de auto. Het publiek heeft hierbij de voorkeur kunnen geven aan een curverd scherm en zelfs een one-of-a-kind controller kunnen laten maken. Als kers op de taart zit er een koelkast in het midden die tot zes dranken koud kan houden. Genieten dus.

Voor de looks van deze bak is ook gestemd. Bijna de helft van alle mensen heeft gestemd voor “Infiltrate” custom vinyl wrap. Deze geeft de auto een uniek uiterlijk. Voor het interieur heeft 55% gekozen voor de “Neon Tokyo” stijl waarbij het dak bestaat uit lichtgevend tegels en nog vele andere features. Genoeg rare namen en gekke termen, kijk zelf maar:

Foto: Lexus

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…