Dit weekend: check de GP naast de winnende RB16 van Max Verstappen

“Joo hee. Joo hoo. Joo f*cking hell. Wat bizar” Een Nederlander eenzaam aan de top in de Formule 1 en elke race een kunstwerk tonen op het circuit in zijn miljoenenbolide. Bizar inderdaad. Des te unieker is het dat je Max Verstappensbolide dit weekend in Amsterdam spot.

In de sporen van Max Verstappen

De winnende RB16 van Max Verstappen komt namelijk 31 juli naar Damsko. En het mooiste van alles? Je kan er naast zitten terwijl je de komende GP op een groot scherm bekijkt. In Het Sieraad is het mogelijk om je voor één dag de koning van de Formule 1 te voelen. Dichter bij de legacy van Max Verstappen ga je niet snel komen.

Max Verstappen, Dit weekend: check de GP naast de winnende RB16 van <strong>Max Verstappen</strong>
Foto: Bigstock

Spotprijsje

Voor slechts een spotprijsje van 16 euro kan jij komende zondag een legendarische dag tegemoet gaan. Vanaf 13:00 uur is het mogelijk in de overdekte hal van Het Sieraad de raceauto van Max met eigen ogen te aanschouwen. Uiteraard is dit niet alles. Het is immers Race-Day in de Formule 1. Daarom kun je ook zelf achter het stuur kruipen in één van de Red Bull-simulatoren. Rijdt hem wel op tijd de pitstraat in om vervolgens om 15:00 uur voor het grote scherm klaar te zitten voor de start van de Grand Prix van Hongarije. Gaat Max Verstappen op de Hungaroring nogmaals een GP-overwinning in de wacht slepen? Ongeacht het resultaat kun je samen met liefhebbers genieten van een exclusieve after-race party. Race dus snel naar de website en zorg voor een pole-position plekje.
Max Verstappen, Dit weekend: check de GP naast de winnende RB16 van <strong>Max Verstappen</strong>
Source:
Het Sieraad