Europa League wedstrijd pakken met de Kia XCeed

Ondanks dat PSV niet gaat overwinteren in de groepsfase van de Europa League, liggen er nog wel twee kaartjes voor de wedstrijd van 12 december 2019 in ons handschoenkastje te wachten. Als niet die hard PSV-fans hebben we zelf weinig te verliezen en daarnaast spelen ze tegen de laatste van de groep; dit gaat gewoon een heerlijk voetbalavondje worden!

Kia XCeed

Om ons naar de wedstrijd te loodsen staat er een gloednieuwe Kia XCeed op ons te wachten. We waren met deze crossover coupé eerder al een keer naar Berlijn, en dat overtroef ál onze verwachtingen!

De XCeed zit standaard boordevol technologische hoogstandjes die je normaal alleen als optie ziet in de meest luxe bolides. En dat maakt ons ontzettend fan!

Om 19.55 bij een voetbalwedstrijd zijn op een doordeweekse dag? Dat wordt file-rijden. Gelukkig beschikt de Kia XCeed over adaptive crouse control en lane assist, laat die auto maar het werk doen. Inparkeren op een druk parkeerterrein? Dat kunnen we natuurlijk zelf wel, maar als je een luie bui hebt dan doet de Kia het voor je. Heb je het koud gekregen tijdens de wedstrijd? Amigo, de stoelen én stuur verwarmen je ziel in mum van tijd. Zelfs als je favoriete team ijskoud is afgemaakt.

Wil je weten waarom we nog meer fan zijn van de nieuwe telg binnen de Ceed-fam van Kia? Check dat hier. Wij bestellen een nulpuntnulletje en gaan die wedstrijd kijken!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kia.

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…