De auto van F1-wereldkampioen Max Verstappen kan van jou zijn

CREDITS: Foto: CarNext

Max Verstappen, you are the world champion. The world champion!

Geef het maar toe: afgelopen zondag stond jij met knikkende knieën en klamme handjes te kijken naar de laatste ronde van Max versus Lewis. Onze absolute topper uit Nederland heeft het gewoon geflikt.

Met het kampioenschap van Max is er een nieuw tijdperk aangetreden. Het tijdperk dat de jonge generatie geen profvoetballer meer wil worden, maar in de voetsporen van Verstappen wil treden. Dromen worden werkelijkheid, want vanaf 23 december kan dat gewoon. Op deze dag brengt CarNext namelijk Max Verstappens persoonlijke Honda Civic Type ‘R’ op de markt.

Verkoop voor goed doel

That’s right, het marktplaatsplatform gaat de ‘werk’auto van Verstappen verkopen. Afgelopen seizoen heeft Max deze auto als vervoersmiddel gebruikt om naar alle F1-circuits te komen in de wereld. Een mooi initiatief van CarNext. Zeker als je bedenkt dat de gehele opbrengst van de autoverkoop naar het goede doel Wings for Life van RedBull gaat. “Ik ben erg blij dat de opbrengst van mijn auto naar zo’n goed doel als Wings for Life gaat.” Aldus Supermax zelf.

Verstappen
Foto: CarNext

Race tegen de klok voor de auto van Verstappen

De ex-auto van Max gaat in de verkoop voor een passende 33.333 euries. Voor dit luttele bedrag kan jij zodanig scheuren dat de FIA je geen boetes geeft, maar je gewoon ouderwets door een agent op de bon wordt geslingerd. Het wordt trouwens een race tegen de klok – en niet tegen Hamilton – om deze auto binnen te slepen. CarNext geeft namelijk aan dat de verkoop verloopt volgens het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Meer weten over de Honda Civic ‘Max Verstappen’ editie? Check het hier.