Dit is waarom jij waarschijnlijk nog single bent

CREDITS: Unsplash | Joshua Earle

Het single leven kan echt top zijn. Maar uiteindelijk word je het swipen op Tinder wel beu, gaan de eenzame Netflix-avondjes vervelen en kan je de vragen van je familie niet meer aanhoren. Je bent klaar voor een commitment maar daten gaat vaker fout dan goed. Deze vier redenen zorgen ervoor dat je nog single bent.

Dit is waarom jij nog single bent

Je hebt een te hoge standaard

Heb je genoeg dates in de agenda staan maar loopt het elke keer uit op niets? Dan ben je veel te kieskeurig. Relaties zijn nu eenmaal niet perfect dus probeer dit plaatje ook los te laten. Leer iemand echt kennen en bepaal dan wat er belangrijk is. Je hoeft niet met de eerste beste een relatie aan te gaan, maar wellicht dat je wordt verrast als je jezelf wat meer relaxed opstelt.

Je wilt je onafhankelijkheid niet kwijt

We snappen dat onafhankelijkheid en vrijheid belangrijk zijn. Maar wil je met iemand je leven delen dan zul je je toch een beetje moeten aanpassen. Dit betekent niet dat je volledig afhankelijk van elkaar moet zijn, maar je gaat wel rekening met elkaar gehouden moet worden. Ga jij vanavond meer naar haar oma? Dan gaat zij morgen mee naar je overenthousiaste vriend die een themafeest heeft georganiseerd.

Single zijn, Dit is waarom jij waarschijnlijk nog single bent
Foto: Yoni Kaplan-Nadel

Je stopt er onvoldoende moeite in

Waarschijnlijk valt de relatie meestal bij jou uit elkaar als het net een beetje serieus begint te worden. Dit kan zijn omdat je simpelweg geen interesse meer hebt of omdat je er onvoldoende moeite in steekt. Relaties zijn hard werken en er moet vanuit jou en je partner moeite in worden gestoken. Doen jullie dit niet meer dan ga je trekken aan een dood paard en loopt het stuk. Blijf dus leuke dingen doen, praat met elkaar en houd die vlam levend.

Je gelooft niet dat er voor jou een ware is

Niets is zo aantrekkelijk voor een vrouw dan een zelfverzekerde man. Wees die dan ook en geloof dat de perfecte vrouw ook voor jou bestaat. En wanneer je haar dan ziet, stap er ook of af! Op ieder potje past een deksel, maar die deksel draait zichzelf er niet op. Daar moet je wel iets voor doen.

Single zijn, Dit is waarom jij waarschijnlijk nog single bent
Foto: Alban Martel

Vier tips om ervoor te zorgen dat je het single leven achter je kan laten

Mocht je toch echt klaar zijn voor een relatie dan begint dit natuurlijk bij een eerste date. Om ervoor te zorgen dat je je kansen niet verpest hebben we vier tips voor je om date zo goed mogelijk te laten verlopen:

  • Praat niet te veel. Zo lijkt het net alsof je teveel met jezelf bezig bent. Bovendien vinden vrouwen het fijn om te praten. Pro-tip: vraag wat haar passie is, dit is een onderwerp waar je heel lang over kunt praten.
  • Zorg dat je niet te veel over je ex praat. Je wilt niet de indruk achterlaten dat je nog te veel in je hoofd zit met je ex. Mocht je date er om vragen geef dan een algemene samenvatting zonder details. Je kan maar één keer een goede eerste indruk maken.
  • Maak niet te veel grapjes over de dingen die zij leuk vind. Je bekritiseert haar er namelijk ook mee. De kans is vrij groot dat zij dingen leuk vind die jij niet leuk vind. Het is oké om te zeggen dat je ergens niet zo’n fan van bent maar wacht tot er een betere band is om haar er mee te plagen.
  • Ben niet te snel te persoonlijk. Je date hoeft niet meteen je emotionele bagage te weten. Je wilt niet meteen de guy met de issues zijn. Ga hier pas op in na de derde date, je kent elkaar dan al veel beter.
Single zijn, Dit is waarom jij waarschijnlijk nog single bent
Foto: Josh Willink
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…