Vrouwen hopen dat een man deze intimiteit-hacks kent

CREDITS: Vidar Nordli-Mathisen

Als een man seks heeft komt hij 9,5 van de 10 keer klaar. In tegenstelling tot de vrouw. Vrouwen komen gemiddeld maar 25% van de keren klaar tijdens seksuele intimiteit. Oké, het is een gemiddelde, dus de kans is aanwezig dat jullie beide klaarkomen tijdens de seks.

Toch geeft het gemiddelde wel een goed beeld. Het bevredigen van een vrouw is lastig. We weten het allemaal, maar we durven het gewoonweg niet toe te geven.

Intimiteit-hacks die je moet kennen

Dat komt ook omdat er niet veel gepraat wordt over het orgasme-verschil tussen man en vrouw. Vaak weet een man niet hoe hij de dame tot een climax kan laten komen. Meestal ligt de focus op de climax van de man, maar daar gaat nu verandering in komen. Natuurlijk is het fijn om zelf tot je hoogtepunt te komen. Alleen een échte man kan zijn vrouw/vriendin/scharrel ook verwennen.

Intimiteit 3
Foto: Jan Zhukov

Daarom krijgt een vrouw géén orgasme

Er zijn verschillende redenen waarom het voor een vrouw lastiger is om een orgasme te krijgen. Dit hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Het kan moeilijk zijn om de exacte locatie van de clitoris te vinden en om het te stimuleren. Elke dame is natuurlijk uniek. Ze heeft haar eigen voorkeuren.
  • Het kan voor een vrouw langer duren tot ze klaarkomt. Wees geduldig en neem je tijd.
  • Sommige mannen slaan het voorspel over. Voorspel helpt bij het stimuleren en het opbouwen van de intimiteit. Spring er dus niet gelijk op. Ga rustig van honk 1 naar 2 naar 3 en vervolgens naar honk 4. Een home-run gaat je niet de meeste punten opleveren.
  • Sommige mannen zijn te veel bezig met zichzelf. No hard feelings, het kan natuurlijk gebeuren. Denk er de volgende keer wel over na om het eerlijk te verdelen.
  • Het is ook belangrijk om net dat extra beetje werk te leveren. Haal alles uit de kast.
Intimiteit 1
Foto: Yohann LIBOT

Hacks a.k.a. hulpmiddelen

Laten we ervan uitgaan dat je niet alleen met jezelf bezig bent en dat je bereid bent extra werk te leveren. Er zijn twee mogelijkheden om de vrouw te helpen bij het bereiken van haar orgasme. Ten eerste kan je de duur van het voorspel verlengen voor je begint met de daad. Ten tweede kan je er misschien aan denken om sex toys erbij te halen. Dit kan extra hulp bieden om de dame te verwennen.

De drie beste manieren om de intimiteit naar een ander niveau te tillen zijn drie magische producten. De producten delay gel, female arousal gel and lubricants moeten hulp bieden om te zorgen dat jullie beiden een hete nacht tegemoet gaan.

1.Delay spray

Langer in de slaapkamer bezig kunnen zijn, zal de vrouw én de man niet erg vinden. Mannen komen soms snel klaar. Een beetje hulp om de climax uit te stellen is niet verkeerd. De delay spray zorgt ervoor dat de man met behulp van Target-zone-technologie ongevoeligheid ervaart. Zo kan je langer de tijd besteden om de dame tot haar climax te laten komen. Terwijl jij ook langer kan genieten.

2. Female arousal gel

Deze gel is voor de vrouw bedoeld. Een druppel ter grote van een erwt is al genoeg om de vrouw extra te laten genieten. De gel bestaat uit glijmiddelen van water en siliconen basis. Female rousal gel wekt intense tintelingen op voor de intieme gebieden. Je kan het toepassen voor de seks of het voorspel.

3. Lubricants

Door het gebruik van glijmiddel zal de plezierfactor tijdens de seks toenemen. Door de gel worden pijnprikkels van de vrouw namelijk gedempt. Dit zal ervoor zorgen dat de dame fijner kan genieten van de intimiteit.

Succes.

intimiteit 2
Foto: We-Vibe WOW Tech
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…