Vergeet Tinder, dit is de nieuwe manier om online je match te vinden!

CREDITS: The Inner Circle

Daten is in de afgelopen jaren zo veel veranderd en daar wordt slim op ingespeeld. Een waar keerpunt was natuurlijk toen Tinder succesvol werd en de hele wereld RSI kreeg door het vele swipen. Dit werkte top, maar in de loop der jaren zijn de gebreken duidelijk geworden. In zo’n grote date-vijver weet je nooit goed weet of je match wel écht een match is. Hierdoor gaat het om kwantiteit en niet kwaliteit.

Prima natuurlijk, want als je niet op zoek bent naar iets serieus en je seksuele behoeftes wil vervullen werkt het goed. En natuurlijk heb je af en toe een schot in de roos en toevallig een leuke meid aan de haak geslagen. Maar vaak blijft het alleen bij dat schot in de roos, if you know what I mean.

The Inner Circle: serieus online daten

Op een gegeven moment wil ieder mens iets serieus en dan wordt het daten ineens een stuk lastiger. Nu staat er iets op het spel: je gevoel! Een app die vol gasten die op zoek zijn naar trio’s of alleen willen checken of ze genoeg matches krijgen, werkt niet bijzonder handig voor serieuze vrouwen. Zo wordt het voor de ladies ook een stuk lastiger om jou te vinden ;-).

, Vergeet Tinder, dit is de nieuwe manier om online je match te vinden!

The Inner Circle

The Inner Circle is een dating-app van Nederlandse makelij en heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het unieke hieraan? Het gaat om kwaliteit. Ze checken handmatig elke nieuwe gebruiker of het profiel eerlijk is. Is dit lastig dan? Nee hoor, maar ze eisen dat je up to date foto’s met goede kwaliteit gebruikt en je omschrijft wat voor werk je doet, om zo zoveel mogelijk likeminded mensen te kunnen matchen en fake accounts te weren.

Niet meer oneindig swipen dus, maar sneller matchen met iemand waarvan de kans groot is dat ze naast je zit bij het eerstvolgende Kerstdiner!

The Inner Circle organiseert ook offline events waar likeminded singles samen komen. Klinkt misschien wat awkward, maar het is juist het tegenovergestelde. Stel je exclusieve rooftop party’s voor op toffe locaties, wetende dat iedereen open staat voor contact! Letterlijk de droom van elke vrijgezel dus.

De app gaat zelfs zo ver dat ze je helpen beslissen waar je je date het beste mee naar toe kan nemen. Daar hoef je dus ook geen stress meer over te hebben. Er is een door gebruikers geverifieerde lijst met de hotspots om te daten in elke stad. Je kan hier zelf ook je favoriete plekken doorgeven en checken welke members daar ook graag heen gaan.

Dus als je op zoek bent naar andere vrijgezelle levensgenieters, check dan The Inner Circle. Registreren is gratis!

, Vergeet Tinder, dit is de nieuwe manier om online je match te vinden!

[powerkit_alert]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle.[/powerkit_alert]
LEES OOK