Zo regel je online een offline date

CREDITS: Screenshot | Relativity Media - Don Jon

Let’s face it, ook jij schakelt hulpmiddelen in tijdens de (wanhopige) zoektocht naar de liefde. Van datingapps tot aan sliden in haar DM en van een Snap, waar je later spijt van hebt, tot een volgverzoek. De online wereld brengt ons meer dan we denken op het gebied van liefde. Het is namelijk een hele goede manier om een offline date te regelen.

Zo regel je online een offline date

Jaren geleden ging je offline op zoek naar de liefde, bijvoorbeeld in de kroeg of tijdens het uitlaten van de hond. Tegenwoordig zijn er meer online kanalen dan ooit om de liefde van je leven te vinden.

Een datingapp is dé plek waar menig man zich al vaak helemaal in heeft verloren en waar zelfs professionele armpje-drukkers last krijgen van hun duim door het swipen. Time for a change. Vergeet het eindeloos swipen naar rechts en verkies kwaliteit boven kwantiteit.

Met de app The Inner Circle kom je als man de dames tegen waarmee je graag rechtstreeks op date wilt; ze staat vol in het leven en open voor creatieve ideeën die jij als man voorstelt. Wel zo handig dat de app dan over een feature beschikt die laat zien wat de beste plaatsen zijn voor een date bij jou in de buurt. Zo ga je snel van een conversatie online naar een échte meeting offline.

date Valentijnsdag, Zo regel je online een offline date
Foto: Road Trip with Raj

Voor iedereen, maar scammers worden uitgesloten

Waar je vroeger nog wel eens Patriciaxo_69 en Valentinelove41 tegenkwam op uiteenlopende kanalen, streeft The Inner Circle naar een datingplatform zonder scammers en fake accounts. Je kunt je vrij aanmelden, maar je komt niet zomaar op de app. Alle profielen van de dames en heren die op zoek zijn naar de liefde worden zorgvuldig geverifieerd.

Een goed onderhouden profiel zorgt voor meer aandacht, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Zo val je op als je account helemaal op orde is en je beste foto’s plus relevante info laat zien. Wanneer de hele community zijn beste beentje voor zet, ga jij er ook voor zorgen dat je account top notch is.

date Valentijnsdag, Zo regel je online een offline date
Foto: Jodie Louise

Een aantal tips voor online daten

Mocht jij jezelf afvragen waarom het niet lukt om matches binnen te harken, dan heb je er waarschijnlijk niet alles uitgehaald. Hier een aantal tips voor online dating zodat ook jij de likes binnenkrijgt:

  • Breng contrast aan in je foto’s. Maak de achtergrond donkerder of lichter, het draait om jou;
  • Fly solo. Plaats géén foto’s van jou en je vrienden;
  • Laat je ogen zien. Verschuil jezelf niet achter een zonnebril;
  • Start het gesprek niet met een simpele ‘Hey’ of een gif’je. Haak in op haar bio of vraag iets over een foto;
  • Maak gebruik van je tijd. Een voordeel van online daten is dat je de tijd hebt om na te denken over je antwoorden, gebruik die tijd dan ook en wees creatief.

Heeft offline nog altijd een streepje voor op online?

Heb jij je social skills dermate op orde dat je juist offline de show steelt, check dan vooral de live IC events die maandelijks worden georganiseerd. Soms slaat de vonk pas over als je iemand ziet glimlachen, soepel ziet bewegen of als ze een hele goede woordgrap maakt. Een deel van de events worden door leden van de app zelf georganiseerd, zo weet je waar je aan toe bent.

Doe jezelf een plezier en fix online een offline date. Download de app hier.

date Valentijnsdag, Zo regel je online een offline date
Foto: Kimson Doan
[powerkit_alert type=”info” dismissible=”false” multiline=”false”] Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle.
[/powerkit_alert]
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…