9 kenmerken die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden

CREDITS: Unsplash | Mari Lezhava

Wellicht ben jij een echte ladies man en versier je vrouwen als een baas. Maar mannen opgelet: vrouwen zijn vreemde wezens zoals jullie wel al weten. Zo vinden dames verschillende kenmerken stiekem heel aantrekkelijk zonder dat jij het doorhebt.

Deze kenmerken vinden vrouwen stiekem aantrekkelijk

Het begrijpen van het vrouwelijk schoon is onmogelijk. Wij snappen het ook niet en waarschijnlijk moeten we dat ook niet eens willen. Wel is het natuurlijk handig om wat tips en trics te weten. Vandaar dat we voor jullie een lijstje hebben gemaakt met negen dingen die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden bij een man.

Stiekem aantrekkelijk, 9 kenmerken die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden
Foto: Christiana Rivers

Easy to get

oeïnteresseerd doen is voorbij. Ofwel hard to get is passé en easy to get maakt zijn entree. Vrouwen vinden het fijn wanneer je iets van je laat horen, haar gewoon belt en gewoon oprecht bent. Ze wil je mening horen en je kunnen vertrouwen. Wanneer je haar dit kan bieden zal ze als een blok voor je vallen.

Never skip leg day

Met alleen een goede blokjesbuik kom je tegenwoordig niet meer zo ver bij de vrouwen. Ze vinden het namelijk super sexy als je ook gespierde kuiten hebt. Ja dat las je goed, kuiten. Wanneer je namelijk gespierde kuiten hebt betekent dit dat je leg day niet overslaat en waarschijnlijk ook nog een lekker kontje hebt. Win-win voor een vrouw. Never skip leg day dus.

Neem plaats op de praatstoel

We weten allemaal dat vrouwen graag praten dus ja, je moet ook goed kunnen luisteren. Maar wat vrouwen stiekem nog aantrekkelijker vinden is als je goed verhalen kunt verhalen. Vrouwen zwijmelen weg wanneer je goed kan vertellen, worden aangetrokken door je humor en zo weten ze dat je goed in communicatie bent. Yes we know, het vrouwenbrein is raar maar zo werkt het wel.

Stiekem aantrekkelijk, 9 kenmerken die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden
Foto: Jodie Louise

Rollin’

Zie je een mooie dame maar is ze nog niet helemaal overtuigd van jou? Rol je mouwen dan op. Deze simpele truc werkt echt. Dus show some skin. Vrouwen vinden de combinatie van nette kleding en sportiviteit erg charmant. Het laat zien dat je een harde werker bent en dat je er geen problemen mee hebt om (letterlijk) je handen uit de mouwen te steken.

Nerdy tenderness

Intelligentie is hot. Spreek over onderwerpen waar je verstand van hebt en waar je passie voor voelt. Dit is key om een goed gesprek te voeren en komt ook nog eens super sexy over. Maar pas wel op, je wilt ook nog geen arrogante know it al zijn. Vind hier een goede balans in en vrouwen zullen instant voor je vallen. Heb je sowieso al nerdy interesses, deel deze vooral. Het zal je verbazen hoeveel vrouwen een nerdy kant hebben.

Show some veins

Hier moet je geluk mee hebben. De ene man heeft het wel de ander niet. Dikke zichtbare bloedvaten op je onderarmen. Waarschijnlijk zwellen je aderen meer na zware inspanning. Iets waar de vrouw dus goed over kan fantaseren. Het is een teken van kracht en sportiviteit. Twee eigenschappen die vrouwen aantrekkelijk vinden.

Stiekem aantrekkelijk, 9 kenmerken die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden
Foto: Anastase Maragos

Niet scheren maar trimmen

Niet alleen een baard bij een man is een pluspunt voor een vrouw maar ook verdere lichaamsbeharing. Natuurlijk moet het wel verzorgd blijven amigo’s. Stoppels op je lichaam is echt geen pretje voor een vrouw. Scheer je haar er dus niet vanaf maar trim het. Onderhoud is cruciaal bij lichaamshaar, dus steek er tijd en energie in.

Heet in het zweet

Mannen sporten voor hun lichaam maar wees eerlijk, ze zijn er ook om de vrouwen in sportkleding te bewonderen. Vrouwen doen dit ook op hun manier maar dan kijken ze naar jou bezwete lichaam. Een man zien sporten vinden dames super sexy. Of dit nu in de gym is op een apparaat of op een basketbalveld. Vrouwen vinden het stiekem aantrekkelijk en fantaseren er rijkelijk over.

Goodmorning to you

Een zware stem hebben is in het algemeen al een pluspunt bij een vrouw. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt heb je een bepaalde ademhaling dat je stem aantast. Het neemt de agressiviteit van je zware stem weg en het geeft de vrouw het gevoel dat je een grote knuffelige teddybeer bent. Misschien raar voor jou, maar super opwindend voor haar.

Stiekem aantrekkelijk, 9 kenmerken die vrouwen stiekem aantrekkelijk vinden
Foto: Toa Heftiba
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…