De meest gemaakte fouten tijdens het zoenen

CREDITS: Screenshot The Wolf Of Wall Street | Paramount Pictures

Zoenen als een wasmachine, zoenen volgens het ‘opeetsyndroom‘ of zoenen met botsende tanden. Allemaal fouten die jij tijdens je make-out sesh met een vrouw beter kunt voorkomen. Al helemaal als je eigenlijk een potje stomend hete seks als vervolg had gepland. Om je avond (of middag for that matter) volgens plan te laten verlopen, zijn dit de meest gemaakte fouten tijdens het zoenen. Zo weet je gelijk wat je moet voorkomen.

Dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het zoenen

Om een vrouw in the mood te krijgen, is meer nodig dan een snel kusje. Daarom is het van belang dat jij als pro kunt zoenen. Voorkom de volgende fouten, want dit is hoe het vooral niet moet. Doe er je voordeel mee.

kussen
Foto: Vera Arsic

Te weinig tong

Zoenen is met tong en daarom dien je hem ook te gebruiken. Anders lijkt het voor de dame in kwestie alsof ze in een diep gapend gat aan het roeren is. Niet erg fijn. Daarom, gebruiken die kameraad!

Te veel tong

Wanneer je tijdens het zoenen met een vrouw als een natte dweil tekeer gaat, zal ze snel afhaken. Té veel tong is ook weer niet wat je wilt. Probeer aan te voelen hoeveel zij geeft en je zult dan vanzelf samen tot een middenweg komen. Gebruik die tong, maar met beleid.

Breathe 

Slow down brother. We snappen dat je niet wil stoppen wanneer je helemaal in het moment zit. Toch kun je helaas niet eindeloos blijven zoenen zonder te ademen. Zorg er dus voor dat je af en toe een hapje lucht meeneemt zodat je niet na een minuut moet stoppen omdat je buiten adem bent. Het moment is dan ook gelijk weg en dat zou zonde zijn.

zoenen
Foto: henri meilhac

Te veel speeksel

Wanneer het speeksel tijdens het zoenen van je kin af begint te druppen, moet je je eens achter je oren krabben. Er gaat hier iets fout. Uiteraard is zoenen en speeksel onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar dat betekent niet dat het natter moet dan het Nederlandse herfstweer. Ook hier geldt weer, liever met mate.

Shut up 

Misschien wil je tijdens het zoenen de gelukkige dame in kwestie laten weten hoe leuk je haar vindt. Bedenk alleen of dit het juiste moment hiervoor is. Een complimentje kan natuurlijk, maar blijf niet doorratelen met je spreekbeurt inclusief liefdesverklaring. Dat kun je beter op een later moment doen.

Vraag trouwens aan het einde van jullie potje ‘amandeltennissen‘ ook niet of je goed zoent. Je vraagt hier om ongemakkelijkheid. Als ze je een tweede keer zoent, kun je ervan uit gaan dat je skills op prima niveau zijn. In dit geval kun je dus beter haar daden laten spreken.

zoenen
Foto: Jonathan Borba

Opeten

Je kent het wel, tijdens het uitgaan zie je een zoenend stel die elkaar volledig aan het opeten zijn. Totaal niet smakelijk en heel fijn is het ook niet. Volgens 23 procent van de vrouwen is het ‘opeetsyndroom’ namelijk de grootste afknapper tijdens het zoenen (de wasmachine staat met 31 procent op één, maar deze leek ons vanzelfsprekend). We snappen dat je enthousiast bent, maar doe een beetje rustig aan. Voor je eigen bestwil.

Waar laat je je handen?

Een veelgestelde vraag tijdens het zoenen. Want waar laat je je handen? Is op haar billen ongepast of in haar nek te intiem? Hierop kunnen we vooral zeggen dat je het beste even de situatie kunt aanvoelen. Soms kan het wel en soms wat minder. Iets wat je sowieso beter niet kunt doen is handtastelijk worden in het openbaar. Wacht hiermee liever tot thuis. Om op safe te spelen kun je je handen ook gewoon op haar rug of zij laten rusten.

zoenen
Foto: adamkontor