Daten als je in quarantaine zit doe je zo

Het land mag dan niet in complete lock down gaan, toch zijn we redelijk verplicht om binnen te blijven. Is dat even pech: al je geplande dates in een keer weg. Of toch niet? We hebben het even voor je onderzocht en heren wees gerust, daten kan gewoon als je in quarantaine zit!

Daten als je in quarantaine zit doe je zo

Wanneer je samen met je partner in quarantaine zit heb je het ‘makkelijk.’ Je kan gewoon nog samen eten, een spelletje doen, Netflix-sessies houden of zelfs een feestje met z’n tweeën bouwen. Mits jullie niet ziek zijn natuurlijk. Als je alleen zit is dit wat moeilijker, maar niet onmogelijk.

Thank god voor de online wereld. Had je dus een (eerste) date gepland staan de komende tijd dan kun je die gewoon door laten gaan. Met deze tips kun je een prima date houden zonder dat je echt bij elkaar bent.

Quarantaine daten, Daten als je in quarantaine zit doe je zo
Foto: Giorgio Trovato

FaceTime and chill

Een film kijken met je date is een van de meest voorkomende dates die er is. En ook als je van elkaar gescheiden bent kan dit gewoon. Kies een leuke film of serie uit en druk op hetzelfde moment op play. Hoe denk je dat mensen dit doen die standaard in een lange afstandsrelatie zitten?

Het is moeilijker om over te gaan naar de chill part, maar als je zelfs dat heel graag wilt, kun je altijd nog sexten of aan phone sex beginnen. De enige begrenzing in jouw quarantine life is je eigen creativiteit.

Lees ook:
Netflix Party: kijk samen met je vrienden ondanks sociale isolatie

Twee tafeltjes voor een a.u.b.

Lekker uiteten gaan is altijd een goed idee. Nu de helft van Nederland verplicht thuiszit én de horeca niet open mag, is dit wel lastig. Maar je kan natuurlijk wel allebei een lekker gerecht uitkiezen, zelf de keukenprinses uithangen, de keukentafel gezellig indekken en op de andere stoel je laptop neer zetten met FaceTime aan. Een accidental handtouch zal er niet snel van komen maar met een goed flesje wijn erbij kun je prima gesprekken voeren.

Don’t stop playing games

Of het nu een potje kaarten is via Skype, een online ouderwets spelletje op spele.nl of een gezamenlijk spel op de playstation. Een spelletje spelen in quarantaine is misschien wel het makkelijkste wat je kan doen als je in quarantaine zit. Het is ideaal om de tijd te doden en ook nog eens leuk, als je niet verliest in ieder geval. Of je nu een potje FIFA, mens erger je niet of strippoker gaat doen, het kan tegenwoordig allemaal online.

Quarantaine daten, Daten als je in quarantaine zit doe je zo
Foto: Christopher Ivanov

Geen reden om niet te feesten

Veel redenen voor een feest zijn er misschien niet in deze rare tijd. En nu de kroegen ook dicht zijn wordt het ons ook een stuk lastiger gemaakt. Maar gelukkig hoeft je partyplanning hier niet onder te leiden.

Er zijn namelijk een paar geniale mensen op deze planeet die gewoon via een livestream een feestje organiseren. En we noemen ons snel geniaal, maar we proberen het wel! We brengen namelijk de allerbeste vrijmibo van Nederland naar jouw woonkamer. De MANIFY: Out of office // Quarantine VrijMiBo livestream is de perfecte gelegenheid om je toekomstige vriendin mee te verassen.

Een biertje erbij, klein dansje door de woonkamer en nooit meer in de rij voor het toilet. What’s not to like?

Je moet dus even creatief zijn maar daten in quarantaine is gewoon te doen. Ben dus niet eigenwijs en zoek geen nieuwe contacten op als dat niet nodig is. Neem je verantwoordelijkheid, vermijd contact en date in quarantaine!

Quarantaine daten, Daten als je in quarantaine zit doe je zo
Foto: Hardini Lestari
LEES OOK
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…